Wilma Schlizewiskistä tuplamummo

Neljä kuukautta sitten Wilma sai totutella mummon rooliin, kun nuorin Ada sai esikoispoikansa. Nyt myös vanhempi tytär odottaa esikoistaan.

54 vuotta toukokuussa täyttävä Wilma Schlizewskin elämässä ovat puhaltaneet uudet tuulet viime vuosien aikana. Reilu vuosi sitten marraskuussa alkanut laihdutusprojekti tiputti painosta kolmekymmentä kiloa, huhtikuussa 2011 elämään asteli jalat alta vienyt mies, lokakuussa hänestä tuli mummo ja viikon kuluttua sunnuntaina hänestä tulee rouva, kolmatta kertaa.

Mummoudestaan iloinen tatuointitaiteilija on hehkuttanut uutta rooliaan estoitta ja elokuussa ilon aiheet vaan lisääntyvät. Wilman esikoistytär Ida odottaa nimittäin esikoistaan, jonka on tarkoitus syntyä loppukesästä.

– Elokuussa syntyy toinen lapsenlapsi. Musta on ihanaa tulla uudestaan mummoksi. On ihanaa tulla näin nuorena mummoksi, koska nyt jaksaa olla niiden lasten kanssa. Ei tarvitse vaan nököttää, tuplamummoksi tuleva Wilma iloitsee.

Wilma itse sai tyttärensä vanhemmalla iällä, 32- ja 33-vuotiaana. Myös Wilman äiti oli aikoinaan suht iäkäs 28-vuotiaana saadessaan tyttärensä. Nyt Wilma voi antaa omille lapsenlapsilleen erilaisen mummouden, jossa isoäiti on nuorekas ja jaksaa leikkiä tenavien kanssa.

– Mummolassa oleminen on ollut erilaista silloin. Tottakai tytöt ovat silloin leikkineet mummolassa, on ollut omakotitalot ja kaikki, mutta se on ollut erilaista. Koen, että mulla on vielä virtaa. Ja kaupunki on täynnä virtaa, se on hyvä juttu, Wilma sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat