Wau! La Ligan avauskierroksella uskomaton soolomaali – kapteeni pujotteli läpi kentän

Jose Luis Morales teki kaksi maalia, kun Levante voitti Real Betiksen 3-0 Espanjan La Ligan avauskierroksella myöhään perjantai-iltana Suomen aikaa.

Maalinteon ottelussa avasi Levanten Roger Marti 38. minuutilla. Peli alkoi kääntyä lukemien puolesta vierasjoukkueelle toisen puoliajan alussa, kun Jose Luis Morales tykitti 2-0. Hän pujotteli upeasti pallon kanssa omalta puolustusalueelta aina vastustajan maalille, ja iski pallon sisään. Lisäajalla kapteeni Morales viimeisteli rökälevoiton 3-0.

Katso Moralesin upea soolomaali tästä:

Real Betis hallitsi suvereenisti muita tilastoja paitsi maalimäärää. Se voitti esimerkiksi laukaukset 22-6 ja hallitsi peliä prosentein 78-22. Levanten 4-4-2 -koostumus toimi kuitenkin kliinisen tehokkaasti.

Lauantaina luvassa on kaksi La Ligan ottelua. Villarreal kohtaa Real Sociedadin kello 21 Suomen aikaa. Kaksi tuntia myöhemmin puolustava mestari Barcelona saa vastaansa Alavesin. Ottelut selostaa C Morelle Tuomas Virkkunen.

Kaikki La Ligan ottelut ovat nähtävissä cmore.fi -suoratoistopalvelussa tai C More Sportin kanavilla.

TV-ohjelmat: Jalkapallo