Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa on vastavierailun aika – avausjaksossa pääministeri Sanna Marin

0:40
Katso videolta esimakua sarjasta!

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa muun muassa Sanna Marin, VilleGalle ja Kaija Koo suuntaavat vastavierailulle Marian kotiin Helsingin Punavuoreen.

Maikkarilla on yövytty Maria Veitolankanssa ympäri maata ja maailmaa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Nyt Veitola kutsuu tuttuja kasvoja vastavierailulle omaan kotiinsa Punavuoreen. Veitola ja vieras viettävät yhdessä rennon päivän ja muistelevat yhdessä, mitä vieraalle on tapahtunut sitten oman Yökylässä-jakson. Luvassa on rehellistä pohdintaa ja valaisevia paljastuksia.

Vuoroin Vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa hänen luo vierailemaan saapuvat Sanna Marin, VilleGalle, Kaija Koo, Jere Karalahti, Eija Vilpas ja Hannele Lauri, Mikko Leppilampi, Alma,Jani Toivola, Jutta ja Juha Larm sekä Pia Nykänen.

Jaksoja esitetään MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin. Kausi käynnistyy tiistaina 25. lokakuuta pääministeri Sanna Marinin jaksolla, jossa Veitola haluaa tietää, miten Marin jakselee tämänhetkisen maailmantilanteen keskellä. He juttelevat tulevista vaaleista ja myös Veitolan poika Taisto ja hänen ystävänsä Antti pääsevät esittämään huolenaiheensa pääministerille.

Veitolan mukaan Vuoroin vieraissa ei ole käänteinen Yökylässä-ohjelma, jossa tutustuttaisiin häneen ja hänen elämäänsä. Ohjelmassa kylään kutsutut ihmiset tulevat Veitolan luo, kuten hänen ystävänsä yleensä. Joidenkin kanssa viime tapaamisesta oli kulunut vuosi, toisten kanssa jopa kahdeksan.

– Me vaan ollaan ja hengataan meillä: syödään, juodaan ja päivitetään kuulumisia. Puhutaan siitä, mitä on sattunut ja tapahtunut sitten viime näkemän. Katsomme myös pätkiä vanhoista yökyläilyistä ja olen saanut todistaa reaktioita kuten "huh miten keskeneräinen olin" tai "olin ihan hajalla, mutta esitin, että hyvin menee". Onneksi ihmiset katsovat useimmiten vanhaa itseään myötätunnolla ja suhtautuvat omaan kasvutarinaansa kauniisti, Veitola kertoo tiedotteessa.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin 25.10. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja