Vuoden 2011 oudoimmat seksitutkimukset: Facebook suositumpaa kuin seksi

Helmi listasi vuoden 2011 oudoimmat seksitutkimukset. Vuoden aikana on tutkittu niin kannettavan tietokoneen vaikutusta spermaan kuin nörttinaisten seksielämää.

Vuoden 2011 oudoimmat seksitutkimukset on koottu yhteen. Mukaan mahtuu niin surkuhupaisaa tietoa, kuin järkevää faktaakin. Suurin osa kyselyiden ja tutkimusten teettäjistä on brittiläisiä yrityksiä, mutta joukossa oli myös muutama yliopiston teettämä tutkimus.

Tiesitkö muun muassa sen, että nörttinaisilla on parempi seksielämä kuin muilla naisilla, ja että naisen orgasmiherkkyyden voi päätellä huulien muodosta?

Naiset ajattelevat ruokaa enemmän kuin seksiä

Naisten ainainen huolenaihe on laihdutus ja ruokavalio, jonka allekirjoittaa myös brittiläinen kysely, josta selvisi, että naiset murehtivat dieettiään ja ajattelevat ruokaa enemmän kuin seksiä. Kyselyyn osallistui 5000 naista, joista 25 prosenttia ajattelee ruokaa puolen tunnin välein, kun vain 10 prosenttia ajattelee seksiä yhtä useasti.

25 prosenttia ihmisistä vastaa puhelimeen kesken seksin

Hyviin tapoihin kuuluu olla vastaamatta puhelimeen kesken ruokailun. Voisi kuvitella, että sama sääntö pätee myös petipuuhissa, mutta toisin on. MyPhoneDeals.co.uk -sivuston teettämässä äänestyksessä selvisi, että jopa 25 prosenttia heidän asiakkaistaan vastaa puhelimeen kesken seksin.

Opiskelijat haluavat mieluummin saada kohteliaisuuksia kuin seksiä

Kehut vaikuttavat itsetuntoon enemmän kuin hyvä seksielämä.

Opiskelijat kaipaavat enemmän itsetunnon kohotusta kuin seksiä. Journal of Personality -lehdessä julkaistussa tutkimuksesta selvisi, että opiskelijat haluavat kuulla kohteliaisuuksia sen sijaan, että heillä olisi aktiivinen seksielämä.

Naisen orgasmiherkkyys riippuu huulien muodosta

Psykologian professori Stuart Brody Skotlannin yliopistosta väittää, että naisen orgasmiherkkyyden voi päätellä naisen huulista. Brodyn julkaisemassa raportissa Vaginal Orgasm Is More Prevalent Among Women with a Prominent Tubercle of the Upper Lip mies väittää, että pullea amorinkaari viestii kyvystä saada helposti orgasmeja.

Viidesosa naisista "tykkää" Facebookista enemmän kuin seksistä

Facebookin suosio uhkaa jo seksielämää, sillä osa naisista olisi valmis luopumaan seksistä Facebookin sijaan.

Cosmopolitan -lehden teettämän kyselyn mukaan 20 prosenttia naisista luopuisi mieluummin viikoksi seksistä kuin Facebookista. Kyselyyn osallistui 2 000 naista.

Kannettavat voivat olla vaarallisia spermalle

Hedelmällisyyttä käsittelevän tieteellisen aikakauslehden teettämä tutkimus väittää, että kannettavat tietokoneet tuhoavat spermaa.

Tutkimuksessa tutkittiin 29 terveen miehen spermaa. Tutkimuksessa kannettavan alle asetettiin spermanäyte, jonka jälkeen kannettava kytkettiin internettiin, josta ladattiin tiedostoja. Neljän tunnin kuluttua vain neljännes näytteistä oli kunnossa.

Nörttinaiset saavat enemmän seksiä ja paremman parisuhteen

Nörttinaisilla on villimpi seksielämä! Peliyhtiö GameHouselle teetetyn kyselyn mukaan naiset, jotka pelaavat pelejä internetissä saavat todennäköisemmin enemmän seksiä ja elävät onnellisemmassa parisuhteessa kuin ne naiset, jotka eivät kuluta aikaa pelien parissa.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja