Mainos

Vuoden 2008 Bridal Awards -voittajat

Häät&Rakkaus-messuilla palkittiin ensimmäiset Bridal Awards -voittajat. Katso mikä on Vuoden vihkisormus ja Vuoden morsiuspukuliike. Lue myös Vuoden kaason ja bestmanin vinkit hääavustajille!

Yleisö äänesti esiraadin valitsemia Vuoden morsiuspukuliike ja Vuoden vihkisormus -finalisteja häät.fi-sivustolla ja ääniä tuli lähes 4000. Tunnustuksen lisäksi voittajat saivat palkintona osaston Häät&Rakkaus-tapahtumassa.

Vuoden morsiuspukuliike: Kaunis Morsian

Esiraadin valinnan jälkeen yleisö äänesti voittajaksi Vuoden morsiuspukuliikkeen sarjassa Kaunis Morsian -morsiuspukuliikkeen.

– On upeaa saada tämä palkinto ensimmäisenä Suomessa. Samalla koko häämuotiala saa ansaitsemaansa tunnustusta! Valinnan kriteereinä olivat hyvä palvelu ja laaja valikoima, mikä on ollut meidän sydämen asia jo yli 40 vuotta.

– Vuosien saatossa 20-vuotiaasta äidin kanssa ostoksilla olevasta morsiamesta on tullut lähes 30-vuotias tyylinsä tunteva itsenäinen nainen. Tämä asettaa myyjille ja valikoimille aivan uudet haasteet ja pitää koko alan trendikkäämpänä, kommentoi Kirsi Korenius, Kaunis Morsian.

Vuoden kaunein sormus: Ornamentti, Au3 Design Oy

Vuoden kauneimmaksi sormukseksi valittiin Au3 Design Oy:n Ornamentti, jonka suunnitteli Tero Hannonen.

– Tuntuu hienolta saada tunnustusta työlleen! Ensimmäiset luonnokset Ornamentista löytyvät 2000 luvun alusta ja ajatus kypsyi pikkuhiljaa tähän aikaan sopivaksi malliksi. Ajatuksena oli käyttää klassista aihetta nykypäivään sovellettuna, keveinä ja herkkinä muotoina.

– Ornamentit toimivat hyvänä vastapainona viime aikoina valloilla olleille pelkistetyille muodoille. Kihla- ja vihkisormusta käytetään loppu elämän ajan, joten valinta kannattaa tehdä huolellisesti. Ihanteellinen sormus heijastelee kantajansa persoonaa ja on tietysti hyvin tehty kestävistä materiaaleista, kuvailee voittajasormuksen suunnittelija Tero Hannonen, Au3 Design Oy.

Vuoden kaaso ja bestman

Vuoden kaason ja bestmanin titteliä havitteli yhteensä 67 hakijaa, joista Vuoden kaasoksi valittiin Susanna Mettälä ja Vuoden bestmanin tittelin vei Markus Porkka.

Ehdotuksia Vuoden kaasoksi ja bestmaniksi sai jättää kuka tahansa ja ehdotuksia tuli 67. Voittajat valittiin parhaimpien perustelujen perusteella. Vuoden kaaso ja bestman saavat tunnustuksen lisäksi 400 euron matkalahjakortin muodossa ansaittua lepoa ja hemmottelua Tähdenlennot Oy:ltä.

Vuoden kaaso: Susanna Mettälä, Kouvola

– En ollut uskoa tätä todeksi, tuntuu mahtavalta! Kiitos tosin kuuluu koko perheelleni, ilman heitä en olisi nyt Vuoden kaaso. Yhteistyöllä hääjuhlasta tuli onnistunut ja hääparin toiveiden mukainen.

– Tärkeimpiä tehtäviäni oli ruokapuolen hallinnoiminen, 150 vieraan ruokkiminen ei ole helppo tehtävä. Paikanpäällä oli tärkeää pitää langat käsissä ja pitää huoli siitä, että kaikki tapahtuu ajallaan. Paljon oli hommia ennen h-hetkeä, hääpäivän aikana ja sen jälkeenkin, mutta lähtisin ilomielin kaasoksi uudestaan.

Vuoden bestman: Markus Porkka, Kotka

– Palkinnon voittaminen oli mukava yllätys! Bestmanin tehtävästä olin otettu, vaikka sulhanen oli kertonut jo vuosia sitten aikovansa pyytää minua tehtävään. Suostuin heti. Mielestäni tärkein tehtäväni oli olla sulhasen tukena hänen elämänsä ehkä tärkeimpänä päivänä.

– Tehtäviini kuului lähinnä hääohjelman suunnittelu ja seremoniamestarina toimiminen. Juonsin päivän kulun ja leikit, sekä pidin tietysti puheen. Bestmanin tehtävä oli minulle kunnia-asia ja suostuisin tehtävään uudestaan aivan varmasti!

Bridal Awards -esiraatiin kuuluvat toimittaja Nina Pinjola, juontaja ja morsian Jenni Kivijärvi (os.Tammi), suunnittelija Janne Renvall, HÄÄT-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, tiedottaja Sanna Laurila, Suomen Messut.

Teksti: MTV3 Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.