VR:n kesän junaliput tulivat myyntiin kaaoksen keskellä – verkkokauppa kaatunut, edes ensi viikon juniin ei saa lippuja, ihmisiä lippujonossa rautatieasemalla heti aamulla

Kesän junaliput tulivat tänään myyntiin, mutta niitä ei ole voinut ostaa – näin VR vastaa 4:07
Näin VR kommentoi MTV Uutiset Livelle lipunmyyntiin liittyvää kaaosta

VR toi kesän junaliput myyntiin tänään kello 9. Verkkokaupan lipunmyynti on tukkeutunut ja esimerkiksi Helsingin rautatieasemalla oli heti aamulla jonottavia ihmisiä.

Matkoja on VR:n verkkosivujen mukaan tällä hetkellä tarjolla 14. kesäkuuta asti. Koska kesän junaliput tulivat myyntiin tänään kello 9, niiden kanssa kehotetaan odottamaan vielä hetki. Junaliikenne Venäjälle on edelleen tilapäisesti tauolla.

Ihmiset jonottavat, verkkokauppa kaatunut

Koronarajoitusten höllentäminen on saanut ihmiset liikkeelle. Helsingin rautatieasemalla lipunmyyntipisteellä oli ihmisiä jonottamassa heti yhdeksältä.

 Myös verkkokauppa oli aamupäivällä pitkään kaatunut ja lippuja on tällä hetkellä hankalaa ostaa edes kotimaahan.

VR lisää koronavirukseen liittyviä turvallisuustoimia

VR:n kaupallinen johtaja Salla Ketola kertoi eilen MTV Uutisille, että VR suunnittelee aloittavansa junissa käsidesin ja kasvomaskien myynnin kesäkuun aikana. Kesäkuun puolivälistä alkaen junissa ei enää myydä lippuja seisomapaikoille.

Lisäksi 15. kesäkuuta alkaen tapahtuville matkoille yöjunien makuupaikat myydään niin, ettei samaan hyttiin majoiteta vieraita ihmisiä.

Ketola painottaa junamatkustamisen olevan edelleen turvallista.

MTV Uutiset seuraa lipunmyyntitilanteen etenemistä pitkin päivää.


Lue myös:

    Uusimmat