Mainos

Volvo löi hynttyyt yhteen Microsoftin kanssa – Skype tulee pian autoihin

1:45

Ruotsalaisvalmistaja tuo Microsoftin Skype-sovelluksen uusiin 90-sarjan autoihinsa. Volvo on ensimmäinen autovalmistaja, joka lanseeraa autoon räätälöidyn version sovelluksesta.

– Istumme autossa ja yritämme liittyä mukaan neuvottelupuheluun. Sormet tärisevät ja puhelin putoaa yhteyttä muodostettaessa tai unohdamme pitkän liittymiskoodin. Tämä ei ole paras tapa aloittaa tärkeä neuvottelu autossa, kertoo Volvo Car Groupin yhteyspalvelujen johtaja Anders Tylman-Mikiewicz

– Lisäksi keskittymisesi herpaantuu oleellisesta – eli maantien tapahtumista, hän jatkaa.

Skypen yritysversiota käyttävät miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa. Volvon 90-sarjan autoissa henkilöt voivat tarkastella tulevien palaverien ja osallistujien tietoja ja liittyä kokoukseen suurta keskinäyttöä napauttamalla.

– Autonomisten autojen esiinmarssin alkaessa lähestymme tulevaisuutta, jossa joustavat autoon suunnitellut sovellukset auttavat ihmisiä vähentämään toimistoissa vietettävää aikaa. Tämä on vain alkua uudelle tavalle käyttää aikaa autossa, Tylman-Mikiewicz sanoo.

Volvon yhteistyöhön Microsoftin kanssa kuuluu myös perehtyminen älykkään Cortana-assistentin käyttöön. Tarkoituksena on lisätä kokonaisuuteen äänentunnistus ja opastus.

– Ihmisten täytyy voida olla tuottavia kaikkialla – myös autoissa, sanoo Microsoftin tuotejohtaja Ben Canning.

Ruotsalainen autovalmistaja tekee yhteistyötä Microsoftin ja pilvipohjaisia ratkaisuja tarjoavan Ericssonin kanssa.

Lähde: Volvo

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.