Voisilmäpeliä: Ihanat herkkusalaatit

Pähkinöillä ja juustoilla maustetut salaatit sopivat täydellisesti syksyn bileisiin ja illanistujaisiin. Raikkautta juustosalaatteihin saa lisäämällä sekaan hedelmiä.

Koti & Makuja -sivujen ruokabloggaajan Eeva Kolun salaatit todistavat, että salaatti on herkkua – ei mautonta laihduttajan pakkopullaa. Mikä on sinun suosikkisi Voisilmäpeliä-blogin salaateista!

Suomalaisiin ruokakauppoihin tiensä löytänyt viikuna sopii mainiosti salaatteihin. Eevan viikuna-briesalaatti on melkein liian kaunis syötäväksi!

Jotain kylmää ja jotain lämmintä

Syksyllä ja talvella kannattaa kokeilla lämpimiä salaatteja. Lämmin vaahterasiirapilla maustettu vuohenjuusttosalaatti sulaa suussa. Tarjoa salaatin kanssa herkkuleipää ja juustoja.

Tuhti avokado-pekonisalaatti saa salaatteja kammoksuvat miehet muuttamaan mielipiteensä. Täyteläinen avokado, rapeaksi paistettu pekoni ja pehmeä mozzarella sopivat täydellisesti yhteen.

Voissa paistetut päärynät ovat taivaallisen talvisalaatin salaisuus. Vuohenjuusto ja saksanpähkinät sopivat täydellisesti makeiden päärynöiden sekaan.

Teksti: MTV3

Kuva: Eeva Kolu, Voisilmäpeliä

Lue myös:

    Uusimmat