"Voi ei" – Kristiina Mäkelä lähetti terveisensä seitsenottelun keskeyttäneelle Maria Huntingtonille

3:17
Kristiina Mäkelä kommentoi karsintasuorituksiaan ja otti kantaa Maria Huntingtonin keskeyttämiseen.

Maria Huntington jätti seitsenottelun kesken yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa pahoinvoinnin takia. Asiasta MTV Urheilun haastattelussa kuullut, kolmiloikan MM-finaaliin selviytynyt Kristiina Mäkelä lähetti tsemppinsä Huntingtonille.

Seitsenottelussa avauspäivän neljän lajin jälkeen 13:ntena olleen Huntingtonin vatsa on ollut sekaisin, eikä hän enää jatka kilpailemista Dohassa.

– Tosi paljon tsemppiä Marialle. Voi ei. Tosi ikävä kuulla. Nämä ovat kovia paikkoja, ja täällä ei ole helpoimmat olot, joten sellaista vain käy, Mäkelä sanoi.

MTV Urheilun toimittaja Jukka Lohva kysyi, muuttaako Huntingtonin tilanne jotain Mäkelän toiminnassa.

– Koskaan ei voi olla liian varovainen, ja aina tehdään paras mahdollinen. Sitä on tehty tähänkin asti, joten ei se muuta mitään. Ihan samalla tavalla itse toimii, Mäkelä kommentoi.

Mäkelä sijoittui torstaisessa kolmiloikan karsinnassa kuudenneksi tuloksella 14,26. Hän jäi vain neljä senttiä karsntarajasta. 

Kolmiloikan MM-finaali on ohjelmassa lauantaina.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja