Vitali Klitshko puhisi Putinin väitteelle – tulinen kysymys vastapalloon: "Yksi kaikkien aikojen haastatteluista"

Ukrainan pääkaupungin Kiovan pormestarin Vitali Klitshkon antama haastattelu on lähtenyt leviämään viraalina sosiaalisessa mediassa. Entinen nyrkkeilytähti osoittaa ytimekkäästi Venäjän presidentin Vladimir Putinin väitteen irvokkaaksi.

Venäjä on pommittanut säälimättömästi Ukrainan suuria kaupunkeja, ja asuintalotkin ovat saaneet hyökkäyksissä osansa. Ukrainaa sodassa puolustavaa Vitali Klitshkoa on tähän liittyen haastatellut 7newsin toimittaja Chris Reason.

– Putin sanoo, että hän tähtää ainoastaan sotilaskohteisiin, Reason sanoo Klitshkolle sosiaalisessa mediassa jakamallaan videolla.

Klitshko vastaa tulisesti.

– Paskapuhetta! Anteeksi, missä on sotilaskohde? Tämä rakennusko on sotilaskohde? Klitshko puhisee ja osoittaa viereensä pommitettua rakennusta.

Pätkä ei ytimekkyydessään jättänyt mitään epäselvää. Uutistoimisto AP:n toimittaja Philip Crowther jakoi klipin Twitterissä saatesanoilla "Yksi kaikkien aikojen haastatteluista".

Vitali Klitshko on erillisessä Skyn haastattelussa sanonut, että Kiovan asukkaat ovat Venäjän hyökkäysten jälkeen entistä päättäväisempiä puolustamaan Ukrainaa.

– Näemme pommituksen tulokset, ja siviilejä kuolee. Henki on nyt sellainen, että kaikki ovat vihaisia. Puhun ihmisten kanssa, eivätkä he halua lähteä, Klitshko sanoi.

– Tämä toiminta on tuonut paljon enemmän energiaa kaikille ja kaikki ymmärtävät, että he eivät halua lähteä. Me haluamme puolustaa kaupunkiamme. Me haluamme puolustaa kotejamme. 

Vitali Klitshko on noussut veljensä Vladimir Klitshkon kanssa Ukrainan taistelun kasvoiksi. Kumpikin on takavuosien maailmanmestareita ja nyrkkeilysuuruuksia. 

YK: Ainakin 600 siviiliä kuollut, todellinen uhriluku"huomattavasti korkeampi"–tuoreimmat tiedot Ukrainan sodasta 3:36
YK: Ainakin 600 siviiliä kuollut, todellinen uhriluku "huomattavasti korkeampi" – tuoreimmat tiedot Ukrainan sodasta.

Lue myös:

    Uusimmat