Vinkit torjutuille – näin pääset yli pakeista!

Oletko juuri saanut pakit mieheltä, josta pidit kovasti? Ei hätää, näillä vinkeillä pääset yli pettymyksestä.

Ihastuitko tyyppiin, jonka kanssa suhde ei edennytkään tapailusta suureksi rakkaustarinaksi? Jos suhteenne ei ottanut tulta alleen, vaan saitkin pakit, saattaa sinusta tuntua, että et pääse pettymyksestä koskaan yli. Kokeile kuitenkin näitä vinkkejä ennen kuin luovut kokonaan toivosta toipua.

Pidä kiinni itsekunnioituksestasi

Haluaisit ehkä tarttua puhelimeesi ja soittaa hänelle. Haluaisit saada hänet ymmärtämään, että suhteellanne voisi olla tulevaisuus, kun hän vain tajuaisi antaa sinulle mahdollisuuden. Älä tee niin. Jos mies on päätöksensä tehnyt, hänellä on siihen yleensä hyvät syyt eikä hän muuta mieltään. Kokoa siis itsesi ja piilota puhelin vaikka tyynyn alle. Vai oletko ikinä kuullut yhdestäkään parista, joka olisi palannut takaisin yhteen siksi, että nainen on soittanut vakuuttavan puhelun eron jälkeen eropäätöksen tehneelle miehelle? Niinpä. Säilytä siis itsekunnioituksesi äläkä ala piinata miestä epätoivoisilla puheluilla tai tekstiviesteillä.

Pysy erossa sosiaalisesta mediasta

Jos olet saanut pakit, ei ole mitään järkeä joutua katselemaan hänen statuspäivityksiään Facebookissa. Jos olet ahkera Facebookin käyttäjä etkä malta pysytellä sieltä pois, on parasta, että poistat hänet ystävälistaltasi ja jopa laitat hänet estolistalle, jotta et näe häntä uutisvirrassasi edes ystäviesi kautta. Mietipä, haluatko tosissasi joutua analysoimaan jokaista hänen uutta naispuolista Facebook-ystäväänsä ja miettimään, mistä mies hänet tuntee?

Pidä itsesi kiireisenä

Keksi itsellesi paljon tekemistä ja pidä itsesi kiireisenä jonkin aikaa, jotta sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa ajatella häntä. Aloita vaikka joku uusi harrastus tai uppoudu lukemaan kokonainen, koukuttava kirjasarja.

Lähde muualle hetkeksi

Jos sydänsuru ei meinaa millään hellittää, lähde muualle hetkeksi – vaikka vain viikonlopuksi. Tee pieni reissu esimerkiksi sukulaisten luo. Tee mitä tahansa, jotta pääset niin fyysisesti kuin henkisestikin etäälle sydämesi särkijästä. Pieni välimatka antaa sinulle kaikki eväät päästä eteenpäin elämässäsi.

Tuhoa hänestä muistuttavat tavarat

Onko asuntosi täynnä pieniä asioita, jotka muistuttavat hänestä? Heitä ne roskiin, anna ne hyväntekeväisyyteen, polta ne... Kunhan hankkiudut eroon niistä. Ei ole mitään hyötyä säilyttää tavaroita, jotka vain muistuttavat sinua hänen torjunnastaan.


LUE MYÖS:


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja