Ville Valo kieltää kihlautumishuhut: Vasta kun daami ylipuhuu

HIM veti ensimmäisen kesän kahdesta Suomen-keikastaan lauantaina Turun Ruisrockissa.

MTV3.fi tapasi bändin nokkamiehen Ville Valon ennen keikkaa. Hyväntuulinen mies odotti innolla illan keikkaa, mutta myönsi myös jännittävänsä vastaanottoa.

– Keikka on aina keikka, sama sinänsä, ollaanko Suomessa vai jossain muualla. Aina jännittää ja stressaa yhtä paljon, eikä etukäteen voi tietää mitä siitä tulee. Festarit ovat erikoisia tilaisuuksia, koska on niin paljon erilaista porukkaa. On vihaajia ja rakastajia, Valo selittää.

Keväällä HIM joutui perumaan pienimuotoisen Amerikan-kiertueensa Valon sairastumisen vuoksi, mutta kesäkuun aikana bändi on keikkaillut festareilla ulkomailla.

Vaikka työ vie HIM:iä ympäri maailmaa, viihtyy Valo vapaa-aikanaan parhaiten kotona Suomessa.

– Bändin kanssa kerkee matkustamaan niin paljon, että on kiva päästä nauttimaan Suomen suvesta. Haluan joka kesä viettää juhannuksen Helsingissä. Koko kaupunki on silloin aivan autio. Se on hienoa, kun voi kävellä keskellä Manskua, hän kuvailee.

Viime syksystä alkaen Suomen ja ulkomaiden medioissa on arvuuteltu, että Valo olisi kihlannut tyttöystävänsä, mallina työskentelevän Sandra Mittican. Mies toteaa nauraen, että hän kuulee tämän tästä juttuja, joiden mukaan hän olisi mennyt kihloihin.

– Valitettavasti ei pidä paikkansa tälläkään hetkellä. En kuulu kirkkoon, enkä usko kirkkohäihin tai avioliittoon, ainakaan kauheasti. Joten odotan niin kauan, että daami puhuu mut ympäri, hän hymähtää.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja