Viisuselostaja Mikko Silvennoinen Käärijän suosiosta: ”Tämä on täyttä totta”

Euroviisujen selostaja Mikko Silvennoinen pitää Liverpoolin Käärijä-huumaa ennennäkemättömänä: "Tää on unelma" 3:57
Katso video! Euroviisuselostaja Mikko Silvennoinen pitää Käärijä-huumaa ennennäkemättömänä!

Viisuselostaja Mikko Silvennoinen uskoo Käärijän menestykseen.

Pitkän linjan euroviisuviisuselostajaMikko Silvennoinen uskoo Käärijän menestykseen ja kertoo MTV uutisille Käärijän suosion olevan täyttä totta. Silvennoinen kertoo, että Suomen saama huomio on ennenkuulumatonta.

– Tämä on erittäin poikkeuksellinen vuosi. Tällaista ei ole ollut ikinä ja ikinä suomalaisessa viisuhistoriassa ei ole ollut tällaista hypeä, Silvennoinen iloitsee.

– Kummallista kyllä meidän vihreä värimme on valunut, ei pelkästään viisukuplaan tänne Liverpooliin, vaan myös sen ulkopuolelle kansainvälisesti.

Silvennoinen on tyytyväinen, että Käärijä esiintyy ensimmäisen puoliajan viimeisenä ja kertoo, että se on paras mahdollinen paikka käärijälle.

– Ihan kuin tämä tuotanto haluaisi, että Suomi voittaa. He antoivat meille parhaan mahdollisen paikan, minkä pystyivät tämän arvan perusteella meille antamaan. Nyt minua alkoi jännittämään, Silvennoinen hämmästelee.

Silvennoinen uskoo Käärijään ja on luottavainen, että voitto tulee.  Jollei niin käy, niin hän vakuuttaa, että voimme silti olla ylpeitä.

– Uskalletaan nyt nauttia tästä. Tämä on ainutlaatuista ja tämä ei ehkä tule toistumaan enää ikinä, hän lopettaa.






Lue myös:

    Uusimmat