Viisi myyttiä miehistä ja seksistä: Isot jalat, iso penis?

Miehen seksuaalisuudesta on monia myyttejä. Seksikirjailija ja tohtori Aaron Carroll kumoaa nyt muutaman kummallisen väitteen miehistä ja seksistä.

1.Seksi mielessä joka seitsemäs sekunti. Seksikirjailija ja tohtori Aaron Carroll Indianan yliopistosta kumoaa myytin, jonka mukaan miehet miettisivät seksiä joka seitsemäs sekunti, kirjoittaa rediff.com.

– Sehän on yhtä paljon kuin hengitämme päivittäin. Kenelläkään ei ole sellaista henkistä kestävyyttä, Carroll kommentoi.

Vuonna 1994 valmistuneen, Edward Laumannin johtaman yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan 43 prosenttia miehistä paljasti ajattelevansa seksiä keskimäärin muutaman kerran viikossa tai pari kertaa kuukaudessa.

2. Sinkkumiehet harrastavat parempaa seksiä kuin naimisissa olevat miehet. Väärin! National Opinion Research Centre teki tutkimuksen 2006, ja sen mukaan aviomiehillä on iästä riippuen jopa 28–400 prosenttia parempi saanti kuin poikamiehillä. Naimisissa olevilla naisilla on suurempi todennäköisyys orgasmeihin, ja miehet saavat sekä antavat aviossa enemmän oraaliseksiä.

3. Siemenneste on kaloripommi. Väärin. Carrollin kolleega, tohtori Rachel Vreeman on selvittänyt, että siemenneste koostuu vedestä ja ravintoaineista, kuten c-vitamiinista, kalsiumista ja magnesiumista. Yhdessä ”purkauksessa” on noin 5-7 kcal.

4. Sheivaaminen aiheuttaa nopeamman, tuuheamman ja karkeamman karvankasvun. Väärin. Sänki saattaa vaikuttaa tummemmalta ja karkeammalta, mutta kasvettuaan karva on samanlaista kuin ennen ajelua.

5. Isojalkaisilla miehillä on iso penis. On totta, että sama geeni vaikuttaa varpaiden ja penisten kasvuun – samoin kuin klitoristen ja sormien kasvuun. Pituudet eivät kuitenkaan ole suhteessa toisiinsa, eli ne eivät korreloi. Tämä on todettu useammissakin tutkimuksissa.

MTV3/Helmi

Lähde: Rediff.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja