Viiksekäs nainen? Riku Nieminen mietteliäänä hahmonsa sukupuolesta

Näyttelijä Riku Nieminen teki lauantaina paluun Putous-viihdeohjelmaan. Samalla hän esitteli uuden sketsihahmonsa.

Näyttelijä Riku Nieminen palasi seitsemännellä kaudella mukaan Putouksen näyttelijäkaartiin. Samalla hän pääsi luomaan uuden sketsihahmon, aiemmin Nieminen on tunnettu muun muassa sketsihahmoistaan Kete Rahkonen, Munamies, Hieno Åhlgreen, Veli Sikiö ja Jamo Heikkinen.

Lauantaina Nieminen esitteli uuden sketsihahmonsa, autonasentaja Mari Hakkaraisen eli kaverien kesken Makkaraisen.

– Hahmo on monien sattumien summa. Se lähti siitä, että mitä hän tykkää tehdä vapaa-ajalla, eli rännittää. Sitä rupesin jossain vaiheessa hokemaan ja sitten siihen ruvettiin laittaan lihaa luiden ympärille jossain vaiheessa. Yhtäkkiä tuli tosi vahva mielikuva hänen ulkoisesta olemuksestaan, Nieminen kuvailee luomistyötä.

Miehekkäästi huutava Mari lähetti ahkerasti terveisiä ”pajan pojille”. Ulkoisessa habituksessa silmään pistivät muun muassa Marin viikset. Onko Mari siis mies vai nainen?

– En oikein itsekään tiedä onko hän nainen vai mies. Se on tavallaan juttu, en tahallanikaan tiedä, Riku myhäilee.

– Hakkarainen on älyvapaa. Hänessä on paljon samoja piirteitä kuin viidennen kauden sketsihahmossani Jamo Heikkisessä. Samoin kuin Heikkisellä myös Hakkaraisella on oma maailmansa ja tukiverkkonsa, mihin hän voi nojata.  En ole vastaavaa tyyppiä tavannut, vaikka eräs kaveri sanoi, että on tavannut täsmälleen tuollaisen tyypin.

Seuraa Mari Hakkaraista myös Facebookissa.

PUTOUS MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat