Viihdeuutisten lukijat valitsivat Eppu Normaalin parhaan biisin

MTV3.fin Viihdeuutisten lukijoiden mielestä yksi Eppujen kappale on ylitse muiden. Mitä yhtyeen solisti Martti Syrjä sanoo äänestystuloksesta?

MTV3.fin Viihdeuutisten äänestyksessä kysyttiin Eppu Normaalin parasta kappaletta, mukana äänestyksessä olivat laajan tuotannon hittibiiseinä tunnetut: Murheellisten laulujen maa, Kitara Taivas ja tähdet, Tahroja paperilla, Vuonna 85, Baarikärpänen, Joka päivä ja joka ikinen yö, Nyt reppu jupiset riimisi rupiset.

Parhaaksi kappaleeksi lukijat valitsivat 24,80 prosentin äänisaaliilla Murheellisten laulujen maan. Hopeaa taistossa nappasi 20,8 prosentin äänillä Tahroja paperilla ja kolmanneksi sijoittui 15,7 prosentilla äänistä Nyt reppu jupiset riimisi rupiset.

Murheellisten laulujen maa iski lukijoihin suomalaisiin osuvilla, karuilla lyriikoillaan.

– Sopii suomalaisten mentaliteettiin kuin voisilmä puuroon, toteaa nimimerkki Inkkari.

– Tämä laulu vain kertoo siitä, mikä on ollut suomalaista elämää kovissa olosuhteissa ja miten vaikeaa on kierrettä katkaista. Eput vain kertovat sen rumankin asian kauniisti, kuvailee nimimerkki vuosimallia-71.

Eppu Normaalin solisti Martti Syrjä ymmärtää kappaleen suosion, mutta itse hän ei suostu valitsemaan yhtyeen tuotannon parasta kappaletta.

– Parhaan biisin -kysymykseen ei minulla ole vastausta, jokaista tehdään tosissaan ja jotkut onnistuu paremmin kuin toiset. Onhan niitä niin sanottuja hittejä meilläkin aikamoinen liuta. Yleisöllä ja bändillä voi olla omat suosikkinsa, mutta on se parempi, etten niistä mene mitään huutelemaan, ettei synny vääriä käsityksiä. Mun mielestä kaikki biisit ovat parhaita.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat