Viihdetoimittaja paljastaa, mitä Euroviisujen mediatilassa tapahtui Loreenin voiton jälkeen: "Kansainväliset mediat tulivat sanomaan meille..."

Viihdetoimittaja paljastaa, mitä Euroviisujen mediatilassa tapahtui Loreenin voiton jälkeen: "Kansainväliset mediat tulivat sanomaan meille..." 4:08
katso koko haastattelu: Viihdetoimittaja paljastaa, mitä Euroviisujen mediatilassa tapahtui Loreenin voiton jälkeen

MTV Uutisten viihdetoimittaja Katja Lintunen kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, miten Euroviisujen mediatilassa reagoitiin Ruotsin voittoon.

Vuoden 2023 Euroviisut on taputeltu, ja kilpailun lopputulemaa on ruodittu parin päivän ajan runsaasti muun muassa mediassa ja somessa. Viisufanit ympäri maailman ovat olleet näreissään siitä, että kilpailu päättyi ammattilaisraadeilta suuren pistesaaliin keränneen Ruotsin Loreenin voittoon, vaikka Suomen edustaja Käärijä oli yleisön kiistaton suosikki.

Euroviisujen jälkipyykkiä pestiin myös maanantain Viiden jälkeen -lähetyksessä, jossa vieraili koko viisuviikon Liverpoolissa viettänyt ja sieltä käsin raportoinut MTV Uutisten viihdetoimittaja Katja Lintunen

Jännittävää viisufinaalia Euroviisujen mediakeskuksessa seurannut Lintunen kertoi, että kun Suomi ja Ruotsi kamppailivat kilpailun voitosta, oli tilassa hiirenhiljaista.

– Loppujen lopuksi kun kerrottiin, että Loreen voittaa, niin ei siellä hirveän kovia aplodeja tullut. Kun Käärijä esiintyi finaalissa, niin kansainväliset mediat olivat hyvin innoissaan ja bailasivat Cha Cha Chata, Lintunen kuvaili.

Lintunen kertoi, että kun Euroviisujen voittaja oli selvinnyt, tulivat ulkomaisten medioiden edustajat suomalaistoimittajien juttusille.

– Kansainväliset mediat tulivat sanomaan meille suomalaismedioille, että kyllä te olitte oikeita voittajia, hän paljasti.

Onnistuttiinko Euroviisuissa kiillottamaan Suomi-kuvaa? Millaiset turvajärjestelyt viisuareenalla oli? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Käärijä palasi tapaamaan Helsinki-Vantaalle vastaan saapunutta väkijoukkoa – katso, miten hurjalta se näytti! 4:52
 Käärijä palasi tapaamaan Helsinki-Vantaalle vastaan saapunutta väkijoukkoa – katso, miten hurjalta se näytti!

Lue myös:

    Uusimmat