Mainos

Viides nainen oli liikaa – Cheryl Cole jätti miehensä

Laulaja Cheryl Colen ja hänen jalkapalloilijamiehensä Ashleyn avioliitto on ollut viime aikoina karikkoinen. Viime päivinä on kerrottu, että Ashley olisi päätynyt jakamaan vuoteensa toisen naisen kanssa.

Ashley Cole on yhdistetty lukuisiin naisiin. Hänen suorituksensa lähenee jo julkkispetturi Tiger Woodsin tahtia. Ashley on yhdistetty jo viiteen eri naiseen ja tämä näyttäisi olevan tarpeeksi Cherylille.

Cheryl lähetti tulevalle ex-miehelleen vihaisen tekstiviestin Los Angelesista. Female First -sivuston mukaan viestissä luki: "Muuta pois. Tämä on ohi."

Viimeinen niitti rakoilevalle suhteelle oli Ann Corbitt -niminen nainen, joka kertoi viettäneensä yön Ashleyn kanssa hotellissa. Aikaisemmin Ashley on yhdistetty muun muassa glamourmalli Sonia Wildiin, jalkapalloklubin sihteeri Vicki Goughiin sekä Alexandra Tayloriin, jo Ashleyn ja Cherylin avioliiton alkuvaiheilla.

– Cheryl päätti, että liika on liikaa ja että hän haluaa eron. Cheryl on sanonut Ashleylle, että tämän pitää muuttaa pois parin yhteisestä kodista, sillä Cheryl ei halua nähdä häntä enää. Hän ei enää jaksa kuunnella lisää selittelyjä, kertoo Cherylin läheinen ystävä The Sunille.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Wireimage/AOP

Lähde: Female First/The Sun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.