Vihdin kuolokolaria tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena – rekka ja henkilöauto törmäsivät jäisellä tiellä

Vihdin Nummelassa tapahtui eilen henkilöauton ja puoliperävaunuyhdistelmän välinen liikenneonnettomuus, jossa toisen ajoneuvon kuljettaja menehtyi. Poliisi tutkii kolaria törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Onnettomuus tapahtui eilen tiistaina noin kello 16 Nummelassa Kehätiellä. Onnettomuudessa menehtyi henkilöautoa kuljettanut noin 40-vuotias mies. Puoliperävaunuyhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä.

Hyvinkään suunnasta tullut henkilöauto ajautui Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmäsi Hangon suunnasta tulleen puoliperävaunuyhdistelmän keulaan. Törmäyksen jälkeen autot ajautuivat tieltä ulos.

Tapahtuma-aikaan keli oli poliisin mukaan hankala lauhtuneen sään vuoksi. Tienpinta tapahtumapaikalla oli liukas ja jäinen. Tie oli suljettuna tapauksen vuoksi lähes neljä tuntia.

Poliisi tutkii tapahtumaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue myös:

    Uusimmat