Viestejä rajan takaa – lue sairaanhoitajien hurjimmat tarinat!

Uskotko sinä sielunvaellukseen? Etenkin sairaaloissa on huomattu jotain selittämätöntä tapahtuvan, kun ihminen siirtyy tuonpuoleiseen.

Hoitoalalla työskentelevät ihmiset ovat kosketuksissa kuolemaan ja uuden elämän syntymiseen päivittäin. Lue amerikkalaisten sairaanhoitajien kokemuksia kuolemasta ja rajan ylittämisestä.

Ruusuja rajan takaa

"Työskentelin aikoinaan katolisessa sairaalassa, jossa oli myös nunnia. Eräs näistä nunnista kuoli luonnollisella tavalla jo monia vuosia sitten. Hän rakasti ruusuja ja kasvatti eri ruusulajeja. Aina kun sairaalassa äiti tai lapsi koki kärsimyksiä tai menehtyi, käytävä täyttyi ruusuntuoksusta. Sairaalassa pitkään työskennelleet tiesivät, että silloin huoneeseen saattoi ilmestyä myös ruusun terälehtiä. Menehtyneiden omaiset olivat useimmiten järkyttyneitä."

Kummitteleva pikkupoika

"Kerran pidin sairaalassa huolta vanhasta rouvasta ja kysyin, oliko kaikki hyvin ja voinko auttaa häntä jollain tavalla. Rouva nyökkäsi ja osoitti sängyn vieressä olevaa tuolia, ja kysyi "Voisitko viedä tuon pienen pojan takaisin omaan huoneeseensa? Hän pitää minua jatkuvasti hereillä. Hänellä on paha yskä." Minä en nähnyt tuolissa ketään, eikä koko huoneessa ollut muita kuin minä ja tämä rouva. Kun kerroin tapahtuneesta työkavereilleni, he muistivat keuhkokuumeisen, pahasti yskineen pojan, joka menehtyi samalla osastolla kahdeksan kuukautta sitten. Rouvan lääkkeissä ei ollut sekavuutta aiheuttavia ainesosia eikä hän ollut koskaan kärsinyt muistiongelmista. Vaikka olen mies, kokemus ihmetytti ja pelotti minua pitkään."

Koskettavat jäähyväiset


"Ystäväni isoveli oli ajanut pahan kolarin keskellä yötä. Olin töissä siinä sairaalassa, johon hänet vietiin ja tiesin kertoa ystävälleni, että nyt on vakava tilanne. Huolestuneena ystäväni kiirehti sairaalaan seuraamaan veljensä tilannetta. Hän tuli yksin, aviomiehen jäädessä vahtimaan nukkuvia lapsia. Lapset eivät olleet missään vaiheessa tietoisia siitä, mitä on tapahtunut. Muutaman tunnin kamppailun jälkeen ystäväni isoveli menehtyi. Kun ystäväni palasi väsyneenä ja järkyttyneenä kotiinsa, hänen kuusivuotias tyttärensä heräsi eteisestä kuuluviin ääniin. Tyttö käveli unisena äitinsä luokse ja kysyi "Missä setä on?". Ystäväni hämmentyi lapsen kysymystä ja sai sanottua vain "Mitä kultaseni?". Tytär kertoi sedän käyneen hänen huoneessaan ja neuvonut käyttämään aina turvavyötä. "Mutta äiti, missä setä on? Tuleeko hän kanssamme aamiaiselle?", jatkoi tytär. Ystäväni liikuttui ja kertoi sedän lähteneen pitkälle matkalle."

Älä anna niiden viedä minua

"Olin töissä sairaalassa syöpäsairaiden osastolla. Yövuoron aikana seurailin jo pitkään tiedottomassa tilassa ollutta potilasta, jonka tilanne oli aika lohduton. Odottelin oikeastaan hänen poismenoaan. Kun yhdessä vaiheessa yötä kävin vilkaisemassa häntä, oli potilas yhtäkkiä noussut sängystään hieman ja katsoi minua. Samalla hän sanoi, että "Älä anna niiden viedä minua." Järkytyin suunnattomasti ja kysyin, että kuka tai mikä hänet on viemässä ja mihin? Potilas sanoi, että "Tuo musta juttu tuolla" ja osoitti kattoon. Pian tämän jälkeen hän menehtyi."

Minkälaisia kuolemanrajakokemuksia sinä olet kokenut tai kuullut? Kommentoi alle!

Lue lisää:

Lähde:All Nurses

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja