Vieras mies nappasi Alexin lapsen, eikä suostunut antamaan takaisin – isä vetoaa nyt tuntemattomiin: "Jos haluat pidellä jonkun vauvaa, kysy"

82-vuotias naiskehonrakentaja pysäytti murtovarkaan nyrkein 1:44
Tämä voro sai nenilleen! 82-vuotias naiskehonrakentaja pysäytti murtovarkaan nyrkein

Alexin kauppareissu sai järkyttävän käänteen, kun vieras mies nappasi hänen tyttärensä syliinsä eikä antanut tätä takaisin. Nyt Alex puolustaa raivokasta reaktiotaan tilanteeseen – hän halusi vain suojella lastaan.

Alex Burkhartin mukaan isän elämä on hyvin erilaista äiteihin verrattuna: kun perheen pieni lapsi alkaa itkeä tai kiukutella Alexin vaimon sylissä, ihmiset huokailevat ja pyörittelevät silmiään. Kun Alex sen sijaan lohduttaa itkevää lastaan, ihmiset osoittavat myötätuntoa ja haluavat auttaa, koska Alex on "niin hyvä isä".

Ihmiset myös kavahtavat, jos Alexin vaimo huutaa lapselle tai ojentaa tätä – he odottavat äidin olevan aina salliva, hellä ja lämmin.

– Vaimoani käsketään "rauhoittumaan" tai "rentoutumaan", hän on "liian tiukka". Minun sen sijaan pitäisi olla alfauros, tiukka, aggressiivinen tyttäreni suojelija, Alex kuvailee Love What Matters -sivustolla.

– Olen pehmeä ja suloinen, ja ihmisen, joka tuntee minut, pitäisi jo tietää tämä. Ja he tietävät, paitsi jotenkin eivät, kun kyseessä on vanhemmuus.

Alex kertoo suuttuneensa kunnolla vain kerran

Vain kerran Alex kertoo olleensa aggressiivinen ja "perinteisellä tavalla" miehinen.

– Sen ainoan kerran, kun tämä tuli luonnostaan ja sille oli hyvä syy, minua tuomittiin sen takia, että tein kuten tunsin olevan tyttäreni parhaaksi, Alex sanoo.

Hän oli tyttärensä kanssa kaupassa. Lapsi istui ostoskärryissä omalla paikallaan, kun täysin yllättäen tuntematon mies ilmaantui paikalle.

Mies nappasi tytön kärryistä

Alex yritti valita jauhopussia, kun huomasi sivusilmällään miehen nostavan lapsensa kärryistä.

– Mies alkaa ravistella tyttöä ylös ja alas. Kysyn, mitä hän tekee, ja hän sanoo: "Minä vain pitelen häntä, rentoudu", Alex kuvailee.

– Tyttäreni alkaa välittömästi itkeä ja työntää pienin käsin miestä rinnasta kauemmas itsestään. Kumarrun napatakseni hänet takaisin ja mies astuu ison askelen taaksepäin. "Hän on niin söpö, eikö olekin?" Tässä vaiheessa lapseni kirkuu.

"'Päästä irti tytöstä', mies huutaa"

Alex vaati vihaisesti miestä antamaan lapsen takaisin, mutta tämä ei totellut.

– Yllättäen tämä täysin tuntematon mies lähtee kävelemään lapseni kanssa käytävää pitkin jonkun naisen luo. Lähden välittömästi hänen peräänsä ja nappaan kiinni tyttärestäni, mutta mies vain pitelee kiinni. "Päästä irti tytöstä", mies huutaa minulle. Omasta lapsestani! Alex ihmettelee karmeaa tilannetta.

– "Tällaisen haluaisin adoptoida", mies sanoo naiselle. Nainen vain tuijottaa.

Päätyi lyömään nyrkillä

Alex alkoi pelätä, että mies todella aikoo kidnapata hänen lapsensa. Niinpä hän päätyi potkaisemaan tätä sääreen ja lyömään tätä nyrkillä kasvoihin.

– Se kaikki tuntui tapahtuvan sekunnin sadasosassa. Mies päästi irti tyttärestäni. Sekunneissa hän nappasi purkin ostoskärryistään ja heitti sillä minua selkään. "Näytin vain vaimolleni, miten kaunis lapsi hän on, kusipää". Ihmiset alkavat kerääntyä paikalle. Käännyn ja lyön miestä uudelleen, Alex muistelee hirveää kohtaamista.

Muut tulivat väliin ja pitelivät vihaista Alexia kaukana tuntemattomasta miehestä. Alex asetti tyttärensä ostoskärryihin, missä tämä istui itkien.

"Tein, mitä tein, suojellakseni tytärtäni"

Lopulta sekä Alex että hänen tyttärensä napannut mies heitettiin kaupasta ulos. Alex ei kuitenkaan saanut toiminnastaan myötätuntoa – päin vastoin.

– Ryhmä naisia tuijotti minua paheksuen ja yksi sanoi "toimisit paremmin tyttäresi vuoksi. Vitsailetko, tappelu? Ihan oikeasti?" Alex kuvailee.

– Olin raivoissani. Tein, mitä tein, suojellakseni tytärtäni tuntemattomalta paskiaiselta, joka kirjaimellisesti kaappasi tytön eikä päästänyt irti.

"Jos päätät rikkoa näitä sääntöjä, saatat saada iskun kasvoihisi"

Kun Alex myöhemmin kertoi kamalasta tapahtumasta perheelleen ja ystävilleen, osa ymmärsi. Osa kuitenkin piti Alexin reaktiota liian aggressiivisena. Hän sai kuulla, ettei väkivalta "koskaan ole ratkaisu".

– Antakaa, kun sanon tämän selkeästi ja kuuluvasti: missään tilanteessa ei ole sopivaa napata toisen ihmisen lasta ilman lupaa, puhumattakaan siitä, ettet päästä irti ja kävelet sitten pois, Alex napauttaa.

– Naiset ja lapset eivät ole tarjolla kaikille. Jos haluat pidellä jonkun vauvaa, kysy. Jos haluat koskea toisen ihmisen vauvaa, kysy. Ja kun lapsi on tarpeeksi vanha, kysy lupaa häneltä itseltään. Lapsi itse kontrolloi omaa kehoaan, ei kukaan muu. Jos päätät rikkoa näitä sääntöjä, saatat saada iskun kasvoihisi, pidetään sellaista "liian aggressiivisena" tai ei.

Lue myös:

    Uusimmat