Mainos

Videot: Dallasin kauhujen yö – poliisien väkivaltaa vastustanut mielenilmaus muuttui silmittömäksi väkivallaksi poliiseja kohtaan

Ainakin viiden poliisimiehen kuoleman vaatinut ammuskelu Dallasissa on mediatietojen mukaan päättynyt kolmen epäillyn kiinniottoon ja yhden kuolemaan. Ampuminen alkoi mielenosoituksessa, jossa mieltä ilmaistiin poliisiväkivaltaa vastaan.

Ihmiset kävelivät mielenosoituksessa rauhallisesti, kun yhtäkkiä etualalla tapahtuu jotakin, joka saa ihmiset ryntäämäilemään pakokauhun vallassa.

0:35

Tilanteen ollessa päällä poliisimies huutaa paikalla oleville ihmisille: "Poistukaa paikalta, miehellä on kivääri!"

1:03

Ensimmäisten laukausten jälkeen kuultiin rajua tulitaistelun ääntä. Dallas Observer -julkaisun haastatteleman silminnäkijän mukaan hän kuuli "50–70 laukausta". Poliisin mukaan epäillyillä oli sarjatuliaseet.

1:05

Sivulliset ovat kännykkäkameroineen paikalla poliisin pidättäessä yhtä epäiltyä. "Älkää ampuko", he huutavat poliisille. "Tee niinkuin hän sanoo", he huutavat poliisin käskyttämille sivullisille. 


Yksi Dallasin poliisisurmien epäillyistä tallentui myös videolle. Hän on linnouttautuneena suuren rakennuksen pylväyden suojaan ja laukaisee aseensa.

0:30

Dallasin keskustaan kerääntyneet mielenosoittajat protestoivat kahden mustan miehen kuolemaa poliisin luoteihin viime päivinä.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.