Videot: Dallasin kauhujen yö – poliisien väkivaltaa vastustanut mielenilmaus muuttui silmittömäksi väkivallaksi poliiseja kohtaan

Ainakin viiden poliisimiehen kuoleman vaatinut ammuskelu Dallasissa on mediatietojen mukaan päättynyt kolmen epäillyn kiinniottoon ja yhden kuolemaan. Ampuminen alkoi mielenosoituksessa, jossa mieltä ilmaistiin poliisiväkivaltaa vastaan.

Ihmiset kävelivät mielenosoituksessa rauhallisesti, kun yhtäkkiä etualalla tapahtuu jotakin, joka saa ihmiset ryntäämäilemään pakokauhun vallassa.

Poliiseja ammuttiin poliisiväkivallan vastaisessa mielenosoituksessa Dallasissa 0:35

Tilanteen ollessa päällä poliisimies huutaa paikalla oleville ihmisille: "Poistukaa paikalta, miehellä on kivääri!"

"Poistukaa alueelta, täällä on kiväärimies!" 1:03

Ensimmäisten laukausten jälkeen kuultiin rajua tulitaistelun ääntä. Dallas Observer -julkaisun haastatteleman silminnäkijän mukaan hän kuuli "50–70 laukausta". Poliisin mukaan epäillyillä oli sarjatuliaseet.

Ensimmäisten laukausten jälkeen Dallasissa alkoi raju tulitus 1:05

Sivulliset ovat kännykkäkameroineen paikalla poliisin pidättäessä yhtä epäiltyä. "Älkää ampuko", he huutavat poliisille. "Tee niinkuin hän sanoo", he huutavat poliisin käskyttämille sivullisille. 

Poliisi tekee pidätyksen ja käskyttää sivullisia Dallasissa 0:56

Yksi Dallasin poliisisurmien epäillyistä tallentui myös videolle. Hän on linnouttautuneena suuren rakennuksen pylväyden suojaan ja laukaisee aseensa.

Ampuja tallentui videolle Dallasissa 0:30

Dallasin keskustaan kerääntyneet mielenosoittajat protestoivat kahden mustan miehen kuolemaa poliisin luoteihin viime päivinä.


Lue myös:

    Uusimmat