Videon tapahtumat kuumentavat: Paavo Arhinmäen ja Leena Meren välille syttyi sanaharkka kesken haastattelun – "Tönäisit minua"

1:36

Katso videolta, oliko kyseessä tönäisy.

Kesärannan keskustelutilaisuuden jälkeen perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri ja vasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäki ajautuivat sanaharkkaan kesken mediahaastattelun, kun Arhinmäki suuttui Meren antamasta lausunnosta.

Pääministeri kutsui tänään jokaisesta eduskuntapuolueesta kaksi edustajaa pyöreän pöydän ääreen keskustelemaan tulevasta Suomen EU-puheenjohtajakaudesta.

Keskustelun jälkeen perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri antoi medialle lausuntoa keskustelun sisällöstä, josta vasemmistoliiton kansaedustaja Paavo Arhinmäki silminnähden hikeentyi.

– Kokous oli hyvähenkinen, mutta perussuomalaiset ovat kyllä eri mieltä lähestymistavasta. Tuntuu, että kansalaiskeskustelussa pitää olla lähtökohtana se, että integraatiota ja EU:ta pitää syventää, Meri ehtii sanoa medialle, ennen kuin lausunto herätti voimakkaita tunteita kuuntelijoissa.

Paavo Arhinmäki tulee yllättäen keskusteluun mukaan ja syyttää Merta siitä, että tämä antaa kokouksen sisällöstä poikkeavaa lausuntoa medialle.

– Mielestäni on vastenmielistä, että perussuomalaiset puhuvat ihan muuta kuin mitä muiden puheissa on sanottu, käsittämätöntä puhetta, Arhinmäki kommentoi ja elehtii voimakkaasti käsillään.

Leena Meri kuitenkin keskeyttää Arhinmäen varoittamalla, että käsillään elehtinyt Arhinmäki tönäisi häntä.

– Oikein tönäisit minua, Meri totesi.

– Ai tönäisinkö minä sinua? Arhinmäki kommentoi takaisin.

14.03.2018 Juttua on muokattu. Jutusta on korjattu Meren sitaattia.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja