Mainos

Video: Yhdysvaltain erikoiskuljetus tyhjennettiin Helsingin keskustassa poliisien vahtiessa – yöpyykö Trumpin delegaatio luksushotellissa?

0:59

Järjestelyt USA:n ja Venäjän presidenttien Helsingin-tapaamisessa ovat täydessä vauhdissa. Yhdysvaltain ilmavoimat nähtiin tänään päivällä pakkaamassa Helsinki-Vantaan lentokentällä kuorma-autoihin ison määrän laatikoihin pakattua kalustoa.

Iltapäivällä selvisi, että laatikot kuljetettiin Helsingin keskustassa sijaitsevaan hotelliin, Hotelli St. Georgeen.

Määränpää antoi viitettä siitä, että Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin delegaatio on mahdollisesti majoittumassa Lönnrotinkadulla sijaitsevaan luksushotelliin vierailun aikana.

MTV oli paikalla kuvaamassa kuorma-autojen purkutöitä hotellilla. Pakkauslastia alettiin siirtää hotellin sivuovesta sisään lukuisten poliisiautojen seuratessa tilannetta paikan päällä.

Työt keskeytyivät kuvaukseen

Työt keskeytyivät yllättäen MTV:n toimittajan alettua kuvata tilannetta. Työntekijät lopettivat purkutyönsä ja kävelivät sisälle hotelliin.

Paikalle saapui pian korvanapilla varustautunut mies selvittämään tilannetta. Hän kertoi, että paikalla saa kuvata, mutta työt eivät tule jatkumaan kuvauksen aikana.

Kuvaa tapahtumista nähtävissä oheiselta videolta.

Neljä amerikkalaissenaattoria Suomessa

Valmistelut Trumpin ja Vladimir Putinin Helsingin-tapaamisen suhteen kiihtyvät muutenkin. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö julkaisi tänään Facebookissa kuvan tapaamisestaan arvovaltaisten amerikkalaisvieraiden kanssa.


Niinistö tapasi Helsingissä neljä amerikkalaissenaattoria ja yhden kongressiedustajan. Keskustelun sisältöä hän ei avannut.

Trump ja Putin tapaavat Helsingissä 16. heinäkuuta. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja