VIDEO: Tuure Kilpeläinen yhtyeineen kiinnostaa myös Keski-Euroopassa

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin uudella albumilla on aiempaa henkilökohtaisempia tekstejä.

Tuure Kilpeläinen ja hänen Kaihon Karavaani -yhtyeensä vierailivat tänään perjantaina Huomenta Suomessa musisoimassa ja juttelemassa. Bändi julkaisi tänään uuden albumin Käpälikkö ja lähtee marraskuussa sen myötä konserttisalikiertueelle.

Ennen kiertueen alkamista bändi pääsee kuitenkin esiintymään ulkomailla. Heillä on keikka Itävallan länsiosassa Hardin kaupungissa 10. lokakuuta.

– Siellä on joku hyvä klubi, jonne meidät on pyydetty soittamaan. Kai siinä on paikallisilla suomalaisilla näpit pelissä, mutta on siellä muutenkin kiinnostusta, Kilpeläinen kertoo MTV.fin haastattelussa.

Bändi on aikaisemmin esiintynyt Baltian maissa ja Ruotsissa.

– Olemme ilmaisseet tahtotilamme ulkomailla keikkailuun. Mielestäni suomenkielistä musiikkia kannattaa käydä esittämässä ulkomailla, sillä tuleehan Suomeenkin jatkuvasti esiintyjä ympäri maailmaa, Kilpeläinen selittää.

Uusi Käpälikkö-albumi aloittaa Kilpeläisen mukaan ikään kuin uuden suunnan yhtyeen musiikillisella taipaleella.

– Kolme aikaisempaa levyämme ovat olleet ikään kuin yksi kokonaisuus, mutta nyt lähdetään uuteen suuntaan. Tällä levyllä on myös paljon minulle henkilökohtaisia sanoituksia, enemmän kuin aikaisemmin, hän kuvailee.

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin konserttisalikiertue alkaa 5. marraskuuta Hyvinkäältä.

Katso myös yhtyeen haastattelu Huomenta Suomesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja