Mainos

VIDEO: Taksikuski selvisi matkustajakoneen osumasta – "ihmeautoa" yritetty ostaa

On vaikea sanoa, oliko Chou Hsi-tung-niminen mies maailman epäonnisin vai onnekkain taksikuski, kun matkustajakone törmäsi hänen ajamaansa minibussiin keskiviikkona Taipeissa. Ainakin hänen eloonjäämisensä on pieni ihme.

Onnettomuudessa kuoli ainakin 31 ihmistä, kun TransAsia-yhtiön kone sakkasi pian nousun jälkeen ja putosi Keelung-jokeen. Useita ihmisiä on yhä kateissa.

Maantiesillan yli kiitäneen koneen siipi murskasi Choun kuljettaman minibussin etuosan. Ajoneuvon tuulilasi ja katto hajosivat rajussa törmäyksessä täysin.

– Kun se tapahtui, mieleni oli täysin tyhjä. En edes huomannut, että yläpuolella lensi kone, Choun väitetään sanoneen yhtiölleen Crown Taxille hetki onnettomuuden jälkeen.

Osuman jälkeen taksikuski käveli ulos autostaan ja tarkisti Volkswagen-merkkisen menopelinsä vauriot. 

Tapauksesta kertovat muun muassa Taiwan News ja The Mirror

Myös Twitterissä näkyi kuvia murskautuneesta taksista. 

"Tunsin vain pimeyttä"

52-vuotias Chou sai onnettomuudessa aivotärähdyksen ja lasinsiruista vammoja oikeaan silmäänsä. Lisäksi hänen kerrotaan jo aiemmin kärsineen sydänvaivoista. Häntä hoidetaan lisäksi mahdollisen henkisen trauman takia.

– Tunsin vain pimeyttä, kuin tummia pilviä. Yhtäkkiä suuri valkoinen esine ilmestyi silmieni eteen. Tajusin, että se on lentokone vasta, kun lähdin ulos autostani.

Chou ei tällä hetkellä pysty antamaan haastatteluja ja toipuu paikallisessa sairaalassa. Choun kyydissä ollut 26-vuotias mies selvisi onnettomuudesta pikkuruhjeilla.

Crown Taxi on kertonut, että yhtiö on saanut tarjouksia Choun kuljettamasta ”ihmeautosta”, mutta ei suostunut ehdotukseen. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.