Video: silminnäkijä kuvasi Ylöjärven aseellisen välienselvittelyn – laukaukset raikaavat

1:22
Ylöjärvellä tapahui aseellinen välienselvittely. Laukauksia vaihdettiin useita.

Ylöjärvellä kerrottiin aiemmin tänään tapahtuneen aseellinen välienselvittely. Tapahtumat tallentuivat silminnäkijän videolle.

Sisä-Suomen poliisi tiedotti aiemmin tänään, että Ylöjärvellä on käynnissä poliisitehtävä, johon osallistui useita partioita. 

Paikalle osunut silminnäkijä otti yhteyttä MTV Uutisiin ja lähetti paikan päällä kuvaamiaan videoita ja valokuvia. 

– En asu itse juuri siinä talossa minkä pihalla ampuminen tapahtui. Tulin kaupasta ja olin menossa kotio kun näin että poliisit piirittivät ja eristivät aluetta, paikalle osunut kuvailee.

Videolla kuuluu selvästi ainakin kuusi laukausta. Silminnäkijä kertoo, että ainakin kahteen parkkipaikalla olleeseen autoon syntyi kahakassa luodinreikiä. Hänen mukaansa toisen auton kuskinikkunan läpi ammuttu luoti lävisti mustan Audin tuulilasin.

– Poliiseilla oli myös koira mukana, jonka haukunta kuului rappukäytävästä ulos asti. Useampi poliisi oli varustautunut luotiliiveillä, kypärillä, isot aseet, kiväärit ja pistoolit esillä.

Poliisi tiedotti myöhemmin arvelevansa, että kyse oli jonkinlaisesta välienselvittelystä. Silminnäkijän arvelee samoin.

– Maassa näkyi verijälkiä useampia joten osumia on kyllä tullut, hän kertoo. 

Kahdeksan aikaan illalla poliisi tiedotti tehneensä tapaukseen liittyen kiinniottoja ja heidän osuuttaan tapahtumiin tutkitaan. 

Tapahtumapaikalla havaittujen jälkien perusteella poliisilla on syytä epäillä, että välikohtauksen seurauksena on syntynyt henkilövahinkoja. Poliisi ei kuitenkaan vielä maanantaina tavoittanut mahdollista uhria, eikä kukaan ollut ilmoittanut saaneensa vammoja.

Juttua täydennetty 23.41: silminnäkijän kommenteilla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja