Video: Suosittu kyläkauppias avautuu – näin Sampo Kaulasesta tuli somekuningas

Jounin kaupan omistaja kertoo miksi lähti someen 5:51

Jounin Kaupan omistaja Sampo Kaulanen vieraili MTV:llä eilen torstaina. Mies kertoi videohaastattelussa kuulumisiaan.

Sosiaalisessa mediassa hurjan suosituksi nousseen Jounin Kauppa -kyläkaupan omistaja Sampo Kaulanen kertoi olevansa kuntokuurilla.

– Aloitin sellaisen vähähiilihydraattisen kuurin. Olen lopettanut kaljan juonnin, karkit, leivät, pastat ja sellaiset, Kaulanen kertoo.

– Ei ole lainkaan niin turpea fiilis. Mutta ei viitsi vielä alkaa liehumaan, kun ne loppuvat yleensä niin äkkiä. Viimeisen neljän vuoden aikana paino on sahannut 70 ja 90 kilon välillä. Sitten kun farkut puristavat, niin tuntuu että ei helkatti, nyt pitää tehdä jotain.

Kaljan juomisen lopettamisella on ollut yllättäviä vaikutuksia.

– Meillä kaupassa tippui panimo-osastolla myynti kymmenellä prosentilla heti kun lopetin kaljan juonnin. No ei sentään, Kaulanen vitsailee.

Mikä sai somessa kaupalleen yli 370 000 tykkääjää keränneen kyläkauppiaan alun perin innostumaan sosiaalisesta mediasta?

– Vuonna 2013 sain kunnian päästä Kultainen Venla -ehdokkaaksi Parhaan esiintyjän kategoriassa. Kaikki muut kilpailijat, Arman (Alizad), Aku (Hirviniemi) ja muut, olivat niin suosittuja somessa. Heillä oli kymmeniä tuhansia seuraajia.

– Tein sitten muun muassa pilapiirroksia Duudsoneista ja Hirviniemestä ja he jakoivat niitä sitten omilla seinillään. Siitä se tykkääjien kertyminen sitten lähti, ikään kuin vahingossa.

Kaulanen kertoo videohaastattelussa myös muun muassa tempauksesta, jonka myötä mies pyöräili kireässä sinisessa puvussa Äkäslompolosta Jäämereen uimaan.

Katso videoklippi otsikon alla!

Lue myös:

    Uusimmat