Video: Mitä pikku hurmureita! Kuningasperheen lapset varastivat show'n ristiäisissä

Koko serkuspari edusti prinssi Alexanderin ristiäisissä.

Ruotsin kuningasperheen nuorimman jäsenen prinssi Alexanderin kastetilaisuus järjestettiin tänään perjantaina Drottningholmin linnan kirkossa.

Ristiäisviraiden joukossa nähtiin paljon pieniä prinsessoja ja prinssejä, sillä kaikki kuningasperheen serkukset kokoontuivat yhdessä juhlimaan prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoista.

Ensimmäisenä perheen lapsista kirkkoon saapuivat prinsessa Leonore ja prinssi Nicolas vanhempiensa prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin kanssa. Mintunvihreään prinsessaleninkiin pukeutunut kaksivuotias Leonore ei malttanut istua nätisti äitinsä sylissä, vaan alkoi heti rimpuilemaan ja tavoittelemaan tuoleille aseteltuja ristiäisohjelmia.

Lopulta Leonore pääsi istumaan omalle pienelle tuolilleen, mutta ei malttanut istua siinäkään paikallaan koko aikaa, vaan nousi välillä seisomaan ja juttelemaan äidilleen, sekä vaeltelemaan kirkon käytävillä. Hänellä oli viihdykkeenä mukana myös naposteltavaa ja vaaleanpunainen pehmopupu.

Myös prinssi Nicolaksella puolestaan oli kirkossa mukana omia leluja ja kirja.

Neljävuotias prinsessa Estelle saapui seuraavaksi kirkkoon prinssi Danielin kanssa. Hän piti tiukasti kiinni isänsä kädestä, ja istui tilaisuuden ajan nätisti paikallaan. Hän osallistui inokkaasti myös kirkossa laulettuihin lauluihin.

Kruununprinsessa Victoria istui toisella puolella prinssi Oscar sylissään, sillä hän on yksi Alexanderin kummeista. Kun kummit tulivat siunaamaan Alexanderia, kiinnitti Oscar huomionsa papin kaavusta roikkuneisiin kankaisiin ja alkoi repiä niitä.

Lue myös:

    Uusimmat