Lukas Hradeckyn iltapuhde Bayer Leverkusenin maalilla jalkapallon Eurooppa-liigassa alkoi loistotorjunnalla torstaina.

Pääkuvan videolla Hradeckyn loistava torjunta Leverkusenin maalilla.

Leverkusen pyrkii jatkamaan täydellistä saldoaan Eurooppa-liigassa, kun se kohtaa A-lohkon toisen kärkijoukkueen FC Zürichin vieraskentällä.

Sveitsiläisisännillä oli heti ottelun 3. minuutilla loistopaikka avausosumaan, mutta tilanteessa vastaan tullut Hradecky venytti komean jalkatorjunnan.

Hradecky on ollut syksyllä hyvässä vireessä myös maajoukkueessa, kun Huuhkajat on ottanut Kansojen liigassa neljä voittoa päästämättä maaliakaan.

Ottelu alkoi klo 19.55 ja on kesken avausjaksolla. Tilanne oli 25 minuutin kohdalla 0-0.

Eurooppa-liiga torstaina C Morella:

FC Zürich – Bayer Leverkusen klo 19.45 C More Sport 1:llä
Sporting Lissabon – Arsenal klo 19.45 C More Sport 2:lla
Rangers – Spartak Moskova klo 21.50 C More Sport 1:llä
Chelsea – BATE Borisov klo 21.50 C More Sport 2:lla

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä cmore.fi-suoratoistopalvelussa!