Video: Hurjia stuntteja luvassa – tältä näyttävät uuden Bond-elokuvan action-kohtaukset

Uusi James Bond -elokuva Spectre saa ensi-iltansa lokakuussa.

James Bond -elokuvat ovat perinteisesti olleet tunnettuja toimintakohtauksistaan, räjähdyksistään ja huikeista stunttikohtauksistaan. Bond-elokuvien uusin tulokas, lokakuussa ensi-iltansa saava Spectre-elokuva ei tuota pettymystä tässä suhteessa.

Elokuvasta on nyt julkaistu sen kotisivuilla vauhdikas klippi, jossa näkyy tulevan elokuvan ennennäkemättömiä action-kohtauksia. Uudessa videoklipissä voi ihastella myös Spectressä olevia erikoistehosteita sekä huikeita stuntteja.

Elokuvan ohjaaja  Sam Mendes, erikoistehosteista vastaava spesialisti sekä apulaisohjaajat kommentoivat videopätkällä tulevia kohtauksia.

– Bondin perinne on antaa katsojille oikeita stuntteja, oikeita räjähdyksiä ja oikeaa toimintaa, Mendes kuvailee videolla.

– Odotettavissa on todellinen toiminnallinen pyörremyrsky, erikoistehosteista vastaava Chris Cordbould puolestaan lupailee.

Daniel Craig nähdään uudessa elokuvassa James Bondin roolissa jo neljättä kertaa. Muissa päärooleissa nähdään Christoph Waltz, Léa SeydouxMonica Bellucci, Ralph Fiennes ja Naomie Harris.


Lue myös:

    Uusimmat