Victoria's Secret -shown seksikkäimmät hetket!

Victoria's Secret järjesti marraskuun puolivälissä muotinäytöksen, joka osoittautui superhitiksi! Bettyconfidential.com muistelee shown parhaita hetkiä.

Victoria's Secret -enkelit nousivat jälleen näytöslavalla toinen toistaan kuumemmissa alusvaatteissa marraskuussa. Bettyconfidential-sivusto muistelee, mitkä olivat näytöksen kuumimpia hetkiä!

1. Seksikkäät kokoelmat

Tänä vuonna VS-kokoelmassa oli kasa loistavia teemoja: ensimmäinen käsitteli unimaailmaa, toinen country-tyyliä ja kolmas urheiluteemaa. Lisäksi lavalla nähtiin myös tuttuun tapaan valtavia höyhensiipiä ja romanttisesti laskeutuvia mekkoja.

Show sai ekstraseksikkään käänteen, kun Wild Things-kokoelma esiteltiin näytöslavalla villeine eläinprintteineen. Myös supersuosittu Pink-kokoelma ihastutti kirkkailla neonväreillä ja tyttömäisyydellään.

2. Tuoreet äidit rokkasivat

Illan huippunimiä olivat Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio, jotka ovat Victoria's Secret -konkareita, mutta myös tuoreita äitejä! Molemmat naiset synnyttivät vastikään, mutta sitä on vaikea uskoa kuvia katsoessa.

Moni tuore äiti sai varmasti heistä inspiraatiota, sillä nämä supermallit osoittivat, että raskauskilot on mahdollista karistaa tiehensä!

3. Katy Perry ja Akon

Laulajatar Katy Perry ja supersuosittu Akon nousivat lavalle yhdessä ja esittivät tämän hetken kuumimpia hittejä. Perryltä kuultiin muun muassa tuorein hitti Firework ja lisäksi radiossa tehosoitossa olevat Teenage Dream, Hot N' Cold sekä California Gurls.

Perry ihastutti myös vaatevalinnoillaan, eikä jäänyt superseksikkäiden mallien varjoon.

4. Julkkisyleisö

Julkkikset saapuivat laumoittain katsomaan kuumaa muotinäytöstä.

Yleisössä istuivat muun muassa Nicky ja Paris Hilton, näyttelijä Gerard Butler, näyttelijätär Malin Ackerman, Kings of Leon -yhtye ja Maroon 5:n keulakuva Adam Levine.

5. Uutta musiikkia

Victoria's Secret -show inspiroi myös musiikillisesti. Tällä kertaa kuultiin muun muassa Jewelia, Lady Gagaa, 40 Seconds to Marsia ja Musea. Kaikki nämä ovat loistavia musiikkivalintoja muun muassa juoksumatolla hikoilua varten!

MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja