Victoria ja hänen valittunsa Victor karkasivat yhteislomalle – maajussi paljastaa, mikä on kaksikon suhteen tila nyt

Maajussille morsian -ohjelman Victoria ja hänen valittunsa Victor suuntaisvat yhteiselle lomamatkalle.

Maajussille morsian -ohjelman Victoria valitsi kolmesta ehdokkaistaan Victorin. Ohjelman kuvausten jälkeen he ovat viettäneet aikaa yhdessä aina kun se aikatauluihin sopii. Vaikka välimatkaa on reilusti, niin hän iloitsee, että puhelimessa ja viestein kommunikointi on päivittäistä. Victorian mukaan molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että ihastusta on ilmoilla. Nyt pariskunta on suunnannut ensimmäiselle yhteiselle lomamatkalleen.

– Lähdemme Aasiaan kahdeksi viikoksi, Victoria myönsi tyytyväisenä syksyllä.

Maajussille morsian -ohjelma pyörii vielä televisiossa, kun pariskunta suuntaa matkalleen, joten suunnitelmat on pitänyt tehdä salassa.

– Ei voida postata mitään sosiaaliseen mediaan yhdessä ja lentokentälläkään emme voi näyttäytyä kahdestaan, Victoria nauraa.

Hän paljastaa, että matka oli suunniteltu tarkoituksellisesti niin, että kun ohjelma saa päätöksensä, niin he ovat poissa maasta.

– Ohjelma päättyy juuri muutamaa päivää ennen kuin palaamme Suomeen, joten sen jälkeen voimme liikkua avoimesti kahdestaan, helpottunut Victoria sanoo.

Hän iloitsee, että vihdoin hän pääsee viettämään kunnolla aikaa Victorin kanssa, sillä vaikka pariskunta onkin pitänyt tiiviisti yhteyttä, niin välimatka on tuonut oman lisänsä suhteeseen. Victor asuu Ahvenanmaalla, joten tapaamiset pitää huolella suunnitella etukäteen.

– Vaikka voisi kuvitella, että Maarianhamina on lähellä, mutta kyllä sinne matkustaminen vie yhden kokonaisen päivän, Victoria pohtii.

Victoria paljastaa, että molemminpuolista vahvaa ihastumista on ja hän toivoo, että yhteinen matka syventää suhdetta.

– Uskon että molemmilla on samanlainen fiilis ja molemmat ajattelevat, että kyllä tämä homma etenee, Victoria myhäilee tyytyväisenä.

Yllä olevalla videolla ote Victorian ja Victorin romanttisista treffeistä. Alla olevalla videolla hetki, kun Victoria kertoi päätöksestään, joka osoittautui yhdelle puolisoehdokkaalle pettymykseksi.

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat