Victoria Beckham poseeraa alasti Voguessa!

Neljättä lastaan odottava Victoria Beckham aikoo paljastaa vauvakumpunsa Voguen kannessa poseeraamalla alasti.

Entinen Spice Girl ja nykyinen muotisuunnittelija Victoria Beckham, 36, on vihdoin pääsemässä Yhdysvaltojen Voguen kanteen. Raskaana oleva Beckham harkitsee paljastavansa kasvavan vauvavatsansa lehden kannessa. Voguen päätoimittaja Anna Wintour on innoissaan ideasta.

– Victorian tuntien hän tekee jotain täysin ainutlaatuista. Se ei ole erityisen voguemaista, mutta tiimi saa sen toimimaan, ja he tekevät siitä muotia. Anna on ilmeisesti todella innoissaan. Kaikki odottavat lehden myyvän kuin häkä. Victoria on suuri tyyli-ikoni, lähde paljasti brittien Star-lehdelle.

Jos Beckham poseeraa lehden kannessa alasti, hän seuraa Demi Mooren jalanjälkiä. Moore poseerasi nakuna Vanity Fairin kannessa vuonna 1991. Beckham haluaa kuitenkin omista kuvistaan erilaiset.

– Vaikka mitään ei ole vielä allekirjoitettu, Victoria haluaisi varmistaa, että hän on seksikkäin odottava äiti, joka on koskaa koristanut lehden kantta. Se tekee hyvää hänen muotiuralleen.

Miestään Davidia Beckham ei halua lähellekään kuvia.

– Vogue-idea on Vicin vauva. Hän söisi mieluummin hiuslisäkkeitään kuin päästäisi Davidin lähelle sitä! Hän haluaa tehdä tämän omillaan, lähde sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja