Victoria Beckham hinkuu Voguen kanteen

Muotisuunnittelija Victoria Beckham on päättänyt raivata tiensä Voguen kanteen. Jo viidessä kansainvälisessä Voguen kannessa poseerannut tähti ei lepää, ennen kuin näkee kasvonsa Yhdysvaltojen muotiraamatussa.

Victoria Beckham anelee päätoimittaja Anna Wintourilta mahdollisuutta päästä koristamaan Yhdysvaltojen Voguen kantta. Tähti on tottunut saamaan kaiken haluamansa, mutta Wintour ei kuitenkaan lämpene ajatukselle. Tiukkana tunnetun päätoimittajan mielestä Beckham on paistatellut liian monissa lööpeissä eikä siis ole Voguen arvoinen kansitähti. Beckham ei kuitenkaan aio luovuttaa, ennen kuin on sulattanut Wintourin sydämen.

– Victoria on parhaillaan Turkin Voguen kannessa. Se on hänen viides kantensa kansainvälisissä versioissa, mutta hän ei vieläkään ole saanut tarjousta Yhdysvaltojen Voguelta, lähde kertoo.

Jo pienestä pitäen Voguen kanteen pääsemisestä haaveillut Beckham on Now-lehden lähteen mukaan lähetellyt Wintourille kukkia ja viestejä jo parin viikon ajan tullakseen huomatuksi.

Tähtien suosima stylisti Phillip Bloch lyttää Spice Girls -bändissä aikoinaan vaikuttaneen Beckhamin toiveet kansimalliksi pääsystä. Bloch pitää 36-vuotiasta ex-maustetyttöä jo liian vanhana Wintourin makuun.

– Jos Victoria odottaa pääsevänsä kanteen vain, koska haluaa sitä, hänen pitäisi herätä tdellisuuteen, Bloch sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: metro.co.uk

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat