Vesimies-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

VESIMIES 20.1.–19.2.

Tutustu Vesimies-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Uusi vuosi tuo rakkausasioissa tunteisiisi suurempaa selvyyttä, ja alat ymmärtää mitä sydämesi todella haluaa. Tämä pätee sekä vakiintuneisiin vesimiehiin että niihin jotka eivät vielä ole onnistuneet löytämään sitä oikeaa.
Sinkkuvesimiehiltä ei puutu mahdollisuuksia seuran löytämiseen. Mieti kuitenkin tarkkaan mitä haluat ja oletko valmis tyytymään lyhytaikaisiin suhteisiin vai etsitkö jotakin pysyvämpää.

Parisuhteessa ei pidä olla liian vaativa, sillä se aiheuttaa ongelmia. Älä kuitenkaan unohda itseäsi, kun yrität miellyttää toista. Vain silloin kun molempien toiveet ja tarpeet ovat tasapainossa, voi suhde olla todella onnellinen.

PERHE

Perhe-elämässä voi olla tänä vuonna hieman ristiriitoja. Mistään niin vakavasta ei kuitenkaan ole kyse, ettei asiaa voisi selvittää. Keskustelemalla asiat selviävät, ja ongelmien aiheuttajaksi saattaa osoittautua silkka väärinkäsitys.

YSTÄVÄT

Ystävät ovat tänä vuonna sinulle erityisen tärkeitä. Vietät heidän kanssaan monia hauskoja hetkiä, mutta heistä on sinulle myös suunnatonta apua ja tukea huolien ja vaikeuksien keskellä.
 

TYÖ

Tänä vuonna olet työssäsi todella sinnikäs, pitkäjänteinen ja valmis tekemään ankarasti työtä. Sinun panoksesi myös huomataan, eikä mahdollinen ylennyskään ole poissuljettu. Älä kuitenkaan jaa itseäsi liian monelle taholle samaan aikaan, vaan yritä keskittyä täysin siihen mitä teet. Työnhaku ei tänä vuonna ole helppoa, mutta jos pidät silmäsi ja mielesi avoimina, voi sinun uusi työsi löytyä yllättävältä suunnalta.

RAHA

Taloudellisesti vuotesi vaikuttaa varsin hyvältä. Jos vain olet tarkkana raha-asioissa, ei sinulla pitäisi olla rahaongelmia.  Sijoitusten tekemistä sinun kannattaa kuitenkin harkita tarkkaan. Ota asioista selvää, kysele asiantuntijoilta, äläkä tee hätiköityjä ratkaisuja. Jos sinua yhtään epäilyttää, lykkää sijoituksia tuonnemmaksi.

OPISKELU

Tänä vuonna opiskeluillasi on kaikki mahdollisuudet sujua erinomaisesti. Edellytyksenä kuitenkin on, että teet opintojesi eteen ankarasti työtä, sillä itsestään ne eivät edisty.

TERVEYS

Vuotesi on terveyden kannalta hyvä. Älä kuitenkaan antaudu liikaan herkutteluun, äläkä liioin liialliseen terveysintoiluun, vaan muista kohtuus kaikessa. Energiaa ei sinulta puutu, mutta sitä sinä myös tarvitset tämän vuoden haasteisiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja