Venäläistähti Ustjugov riehui maalialueella mestari-Kläbolle ja antoi käsittämättömät selitykset – ”En töninyt tai lyönyt, kannustin vain häntä finaaliin”

Sergei Ustjugov kävi kierroksilla, kun hänen tiensä MM-hiihtojen sprintissä katkesi semifinaaliin. Mestaruuden ratkettua hän antoi asiasta erikoisen selityksen.

Ustjugov ja Norjan Johannes Hösflot Kläbo osuivat toisiinsa ratkaisuhetkillä, kun norjalainen piti sisäkurvin härskisti kiinni. Kläbo punnersi erästä jatkoon ja Ustjugov kävi tönimässä häntä.

Venäläinen avasi näkemyksiään, kun kisa ratkesi: Kläbo tuuletteli maailmanmestarina ja hän oli ollut jo minuuttitolkulla haastattelualueella.

– Kaikki näkivät, mitä tapahtui. Hän on vahvin, hän on maailmanmestari sprintissä, Utsjugov totesi Venäjän joukkueen tiedottajan tulkkaamana.

Itse käsirysystä venäläisen selitys oli hyvinkin erikoinen.

– Minä en töninyt häntä, en lyönyt häntä. Minä vain kannustin häntä finaaliin. Sanoin hänelle, että onnea finaaliin. Ja kuten näette, minun toiveeni toteutui ja hän voitti, Ustjugov sanoi.

– Tietysti olin vähän vihainen, kun hän oli nopeampi ja voitti, Ustjugov selitti.

Käsirysyyn johtaneesta tilanteesta Ustjugov ei kommentoinut mitään.

– Minun täytyy nähdä kisa ensin, että tiedän mitä tapahtui. En oikein tiedä, mitä Kläbon kanssa sattui, minun pitää nähdä se vielä, hän sanoi.

Kläbo otti kultaa ennen Italian Federico Pellegrinoa ja Venäjän Gleb Retivyhiä.

Lue myös:

    Uusimmat