Venäläisjuontajalta tylyt terveiset Robert Lewandowskille – "Olette likaisia otuksia"

2:23
Katso videolta: Ukrainan presidentti Zelenskyi vieraili kauhuuksia kokeneessa Butshassa.

Puolan miesten jalkapallomaajoukkue eteni Qatarin MM-kilpailuihin kaatamalla jatkokarsinnan huipennuksessa Ruotsin 2-0-lukemin. Lopputurnauspaikka oli liikaa venäläisen urheilukanavan MatchTV:n juontajalle Anton Anisimoville.

Venäjän oli tarkoitus kohdata Puola jatkokarsinnan ensimmäisessä vaiheessa, mutta se suljettiin ulos kansainvälisestä jalkapalloilusta Ukrainan sodan takia. Puola sai suoran paikan ratkaisupeliin, jossa se kaatoi Ruotsin ja eteni lopputurnaukseen. Anisimov lähetti omat terveisensä tähtihyökkääjä Robert Lewandowskille kisapaikan varmistumisen jälkeen.

– Haluan sanoa tämän itseni puolesta enkä kanavan. Toivon Puolan maajoukkueelle ja Robert Lewandowskille suurinta epäonnistumista MM-kisoissa. Paljon onnea jätkät, olette likaisia otuksia, Anisimova sanoi Tribunan mukaan.

Venäläiset jalkapallokannattajat eivät katsoneet hyvällä Anisimovin lausuntoa. Juontajaa kutsuttiin likaiseksi otukseksi ja kehotettiin, että antaisi tällaisia lausuntoja sosiaalisessa mediassa suoran tv-lähetyksen sijaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja