Venäläisen tiedustelulähteen kovat väitteet – Putin sokeutuu, elinaika vähissä: "Kirjaimet ovat niin suuria, että jokaiselle sivulle mahtuu vain muutama lause"

Venäläisen tiedustelulähteen mukaan presidentin näkö on huonontunut, ja elinaika on käymässä vähiin.

Venäjän presidentin terveydentilaa, ja mahdollisia terveyshuolia on arvuuteltu aktiivisesti koko kevään ajan. Putin on huhuttu kärsivän useista terveysongelmista, joista hän itse ei ole kuitenkaan kertonut ulospäin sanallakaan.

Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n upseeri lisää nyt vettä myllyyn uusille lausunnoillaan.

Nimetön lähde kertoo brittilehti Mirrorille, että Vladimir Putin kärsii tällä hetkellä nopeasti etenevästä syövästä sekä sen vakavista oireista. 

Upseerin mukaan Putinin tila on huono, eikä aikaa ole enää paljon.

– Hänellä on enää kaksi tai kolme vuotta elinaikaa jäljellä, kertoo tiedustelulähde.

Huonontunut näkö aiheuttaa harmia TV-haastatteluissa

Lähde ottaa haastattelussa puheeksi myös Putinin huononevan näön, ja sen, kuinka TV-haastatteluista on tullut hänelle haastavaa.

– Meille on sanottu, että hän kärsii päänsärystä, ja kun hän ottaa osaa tv-lähetykseen, hän tarvitsee paperinpaloja, joissa kaikki sanottavaksi tarkoitettu on kirjoitettu valtavilla kirjaimilla, lähde kertoo.

– Kirjaimet ovat niin suuria, että jokaiselle sivulle mahtuu vain muutama lause. Hänen näkönsä on vakavasti huonontunut.

Lähteen mukaan Putin kieltäytyy silmälaseista, sillä se nähtäisiin heikkouden merkkinä.

Putin on myös huhuttu kärsivän vapinasta, ja hänen on epäilty sairastavan Parkinsonin tautia.

Kreml ei ole virallisesti vahvistanut mitään Putinin liittyvistä terveyshuolista ja on kiistänyt vahvasti huhut Putinin heikentyneestä terveydentilasta. 

MTV:n ex-kirjeenvaihtaja näki Putinin nousun valtaan Venäjällä ja pettyi Nämä asiat muuttuivat, kun presidentti nousi valtaan.

 

MTV:n ex-kirjeenvaihtaja kertoo: Näin elämä muuttui Venäjälle, kun Putin astui valtaan 8:03


Lue myös:

    Uusimmat