Venäjä ensimmäisenä MM-välieriin – Yhdysvallat kaatui hurjan trillerin jälkeen

Venäjä ja Yhdysvallat kohtasivat torstaipäivän ensimmäisissä puolivälieräottelussa. Peli tarjosi hurjasti dramatiikkaa, mutta Venäjä voitti ottelun lopulta 4-3 numeroin.

Venäjä aloitti ryminällä ottelun ja se johti avauserän jälkeen 2-0 lukemin. Nikita Gusev ja Mikhail Sergachyov toimivat maalintekijöinä. Yhdysvallat tuli hyvällä vireellä toiseen erään ja Brady Skjei onnistui kaventamaan Venäjän johdon yhteen maaliin.

Kolmannessa erässä joukkueet alkoivat tehtailemaan osumia vuorotahtiin. 4-2 tilanteessa Yhdysvallat otti maalivahdin pois. Se onnistui nousemaan maalin päähän Alex DeBrincatin osumalla.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan Venäjä eteni ensimmäisenä maana MM-välieriin. Välierien vastustaja selviää illan Suomi - Ruotsi ja Tshekki - Saksa -otteluissa.

Alla olevilla videoilla kolmannen erän muut osumat.