Veikkausliigan valmentajapeli kiihtyy – profiiliseurat hamuavat espanjalaiskomeettaa valmentajakseen

MTV Urheilun tietojen mukaan Seinäjoen Jalkapallokerho, FC Inter ja Ilves haluavat Helsingin IFK:n päävalmentajana työskentelevän Joaquin Gomezin ensi kauden valmentajakseen.

35-vuotias espanjalaisluotsi on neuvotellut ensi kaudesta tiiviisti SJK:n ja FC Interin kanssa. Tiettävästi myös tamperelaisseura on ilmaissut kiinnostuksensa vaativaa Gomezia kohtaan.

Inter on tällä hetkellä sarjassa kolmantena ja SJK neljäntenä - kaksi ottelua turkulaisjoukkuetta vähemmän pelanneena. Joukkueiden välinen ero on kaksi pistettä. 

Luonnollisesti myös IFK on ilmaissut haluavansa käyttää päävalmentajansa sopimuksessa olleen vuoden optionsa, mutta Gomez haluaa MTV Urheilun tietojen mukaan uuden haasteen urallaan – eikä aio käyttää omaa optioonsa. 

Pelaajien keskuudessa arvostettu Gomez tuntee SJK:n organisaation hyvin, sillä hän toimi viime kaudella seinäjokisten apuvalmentajana.

Gomez työskenteli ennen Suomeen tuloaan Englannissa muun muassa Lutonin, Stoken, Brightonin ja Stoken organisaatioissa apuvalmentajana.

Koronakaranteeneista kuluvalla kaudella muutamaankin otteeseen kärsinyt, pienellä budjetilla operoiva helsinkiläisseura, on sarjataulukossa kuudentena: tähtirinnat ovat keränneet 15 ottelusta 23 pistettä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja