SJK-valmentaja vahvisti lähtönsä seurasta

Päävalmentaja Jani Honkavaara pesti Seinäjoen Jalkapallokerhossa jää kaksivuotiseksi. Honkavaara vahvistaa Twitterissä, ettei hän luotsaa seuran liigajoukkuetta ensi kaudella. MTV Urheilu kertoi Honkavaaran lähdöstä maanantaina.

Tuolloin SJK:n puheenjohtaja ja pääomistaja Raimo Sarajärvi sanoi, että seura tekee päätöksensä valmentaja-asiassa vasta myöhemmin.

– Päätös tehdään vasta lähempänä kauden loppua, ja tästä on kerrottu myös valmentajalle, Sarajärvi kommentoi.

Honkavaaran tiistainen viesti Twitterissä ei kuitenkaan jätä varaa arvuuttelulle.

– Kerroin tänään joukkueelle, etten ole SJK:n valmentaja kaudella 2022. Tällä ilmoituksella toivon itselleni ja joukkueelle työrauhaa, jotta voisimme saavuttaa joukkueen itselleen asettamat tavoitteet eli kahden pisteen keskiarvon per ottelu ja europaikan. Täysillä loppuun asti, Honkavaara kirjoitti.

Honkavaara siirtyi SJK:n peräsimeen lokakuussa 2019 luotsattuaan sitä ennen Kuopion Palloseuran Suomen mestariksi. Honkavaaran kaksivuotisessa sopimuksessa oli optio kolmannesta vuodesta, mutta se jää käyttämättä.

SJK on miesten liigassa kolmantena. Joukkueella on 16 ottelusta 30 pistettä. SJK:n edellä taulukossa ovat HJK (45 pistettä) ja KuPS (36).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja