Veikkailut Madeleinen lapsen nimestä: Uutta ja odottamatonta

Asiantuntijat pohtivat, millaisen nimen prinsessa Madeleinen ja Chris O’Neillin esikoinen mahtaa saada.

Prinsessa Madeleinen ja Chris O’Neillin esikoistytär syntyi New Yorkissa torstaina 20. helmikuuta kello 22.41 paikallista aikaa.

Mutta minkä nimen pienokainen mahtaa saada? Onko se jokin perinteinen, Ruotsin hovista tuttu kuningatarnimi? Vai jokin moderni, amerikkalainen nimi?

Asiantuntijoiden mukaan on hyvin todennäköistä, että lapsen nimessä yhdistyvät sekä Bernadotten että O’Neillin suvun nimet.

– Chrisin sisaren Tatjanan tytärten nimet ovat Anoushka ja Celina. Luulen, että Madeleinen ja Chrisin lapsi saa samantyylisen nimen. Molemmat siskontytöt ovat saaneet Chrisin äidin mukaan toisen nimen Maria. Ei ole ollenkaan epätodennäköistä, että myös Madeleine ja Chris valitsisivat Marian toiseksi nimeksi lapselleen, Svensk Damtidning -lehden hovireportteri Johanna Lejon arvioi Aftonbladet-lehdessä.

Hän uskoo, että kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin tavoin myös Madeleine ja Chris karttavat historiankirjoja, ja hylkäävät kaikkein perinteisimmät hovinimet.

– Luulen, että Madeleine seuraa Victorian jalanjälkiä, eikä valitse mitään perinteikästä kuningatarnimeä. Sen sijaan uskon Madeleinen valitsevan jotain uutta, ja hieman odottamatonta.

– Uskon myös, että nimi tulee olemaan kansainvälinen. Sellainen, joka toimii kaikkialla ja joka Chrisin on helppo lausua.

Asiantuntijan mukaan on kuitenkin mahdollista, että pikkuprinsessa saa ainakin yhden perinteikkään nimen.

– Ei se ole poissuljettua. Nimessä saattaa esimerkiksi olla häivähdys poisnukkunutta prinsessa Liliania.

Aftonbladetin hoviasiantuntija Roger Lundgren ei myöskään pidä mahdottomana, että Madeleinen esikoinen saisi nimen kruununprinsessa Victorian mukaan.

– Ei ole mahdoton ajatus, että yksi nimistä olisi Victoria. Kruununprinsessasta tulee kuitenkin mitä todennäköisimmin uuden tulokkaan kummitäti, Lundgren toteaa.

Vedonlyöntitilastoissa kärkisijoilla ovat nimet Elouise, Desirée ja Alice. Listan viimeisiä sijoja pitävät puolestaan nimet Ingrid, Ulrika ja Ulla.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja