Mainos

Vehviläinen: Olen tahtomattani aiheuttanut Finnairille harmia

Finnairin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen pitää tärkeänä asuntokauppojensa selvittämistä perin juurin. Hän sanoo avustavansa poliisia parhaansa mukaan tutkinnassa. Hän myöntää aiheuttaneensa Finnairille harmia.

Helsingin rikospoliisi on aloittanut esitutkinnan Vehviläisen asuntokaupoista. Finnairin ja vakuutusyhtiö Ilmarisen keskinäisiä toimia tutkitaan epäiltynä lahjusrikoksena.

Toimitusjohtaja Mika Vehviläinen kommentoi hänen asuntokauppaansa liittyvää esitutkintaa vain tiedotteella.

– Minusta on hyvä, että kaikki asuntokauppaani liittyvät seikat nyt käydään niin perin juurin läpi, että kaikilla on varmuus siitä, mitä on tapahtunut. Tulen avustamaan poliisia tässä asiassa parhaani mukaan, sillä on etujeni mukaista, että asia käydään kunnolla läpi.

Vehviläinen sanoo tiedotteessa toimineensa oikein, yhtiön prosessien sekä lakien mukaisesti.

– Vaikka - kuten aikaisemmin olen todennut - nykytiedon valossa toimisin toisin - ja avoimemmin.

Vehviläinen sanoo olevansa pahoillaan siitä mielipahasta ja epävarmuudesta, jota hänen asuntokauppansa julkinen puinti on viime viikkoina luonut asiakkaiden ja henkilöstön parissa.

– Toivon, että esitutkinta etenee ripeästi, jotta saamme epävarmuuden poistettua. Olen aina pyrkinyt toimimaan yhtiön parhaaksi ja siksi olen surullinen siitä, että tahtomattani olen nyt aiheuttanut sille harmia. Finnair on hieno yhtiö eikä se ansaitse maineeseensa tällaista kolhua.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.