Vasta uransa lopettanut Venäjän hiihtotähti kisasi ensimmäistä kertaa Ironmanissa – näin kävi

Venäjän Maksim Vylegzhanin päätti menestyksekkään hiihtouransa keväällä, mutta laakereillaan hän ei ole jäänyt lepäämään. Vylegzhanin kisasi juuri ensimmäisessä triathlonin Ironman-kilpailussaan Itävallassa ja sijoittui 154:nneksi.

Ironman-kilpailu koostuu 3,86 kilometrin uinnista, 180,25 kilometrin pyöräilystä ja maratonin mittaisesta 42,195 kilometrin juoksusta.

Vylegzhanin pääsi maaliin ajassa 9 tuntia, 54 minuuttia ja 24 sekuntia. Venäläisellä on vielä kärjen tasolle matkaa; kilpailun voitti Tanskan Daniel Bækkegård ajalla 8.14.26.

Maksim Vylegzhanin, 36, saavutti hiihtourallaan maailmanmestaruuden, kolme MM-hopeaa ja yhden pronssin. Olympialaisista hän kuittasi kolme hopeaa, kaikki Sotshin kisoista 2014.