Varustelekan Valtteri Lindholm kertoo, millaista on olla miljonääri Suomessa

Varustelekan Valtteri Lindholm kertoo, millaista on olla miljonääri Suomessa 3:19
Millaista on olla miljonäärinä Suomessa? Katso Valtteri Lindholmin haastattelu!

Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm puhuu avoimesti julkisuudesta monista itsestään liittyvistä asioista. MTV Vieras -ohjelmassa puheena on muun muassa raha.

Armeijavarusteita ja vaatteita myyvä Varusteleka tuottaa perustajalleen sievoisia summia. Firman liikevaihto oli viime vuonna 18,5 miljoonaa euroa.

Yhtiön perustajan Valtteri Lindholmin tulot olivat viime vuonna 190 000 euroa, toissa vuonna lähes 250 tuhatta. Omaisuus on hänen mukaansa pitkälti kiinni yrityksessä, jonka arvoksi hän heittää 10–15 miljoonaa euroa.

– Miljonääreiltä on tosi vaikea kysyä, paljonko sulla on rahaa. Onhan mulla omakotitalo ja olen ostamassa viimein, nelikymppisenä, kesälomakiinteistöä, Lindholm kertoo MTV Vieras -ohjelmassa.

– Ei mulla ole 15 miljoonaa euroa, mulla on Varusteleka. Mä saan sieltä hyvinä vuosina paljon rahaa ja huonoina vuosina vähän rahaa.

Ei kateusongelmaa

Lindholm sanoo suoraan, että heidän perheellään on "vitusti enemmän fyrkkaa" kuin niillä, joiden kanssa he viettävät aikaa. Hän toivoo, että raha ei ole kellekään kynnyskysymys.

– Se on helvetin huono yhdistävä tekijä, että meidän perheillä on paljon rahaa, hengataanko yhdessä. En kuvittele, että siitä tulisi hirveän hyviä ystäviä.

Suomalaiset tunnetaan kateana kansana. Lindholmin mukaan kateutta on, mutta hänen elämässään ei ole kateusongelmaa.

Verot hän maksaa mielellään Suomeen, koska sillä rahalla kaikista pidetään huolta. Ei synny niin suurta kuilua yhteiskuntaluokkien väliin, että rikkaat joutuisi pelkäämään turvallisuutensa puolesta.

– Sen takia Suomi on hyvä maa olla rikas.

Millaista on olla miljonäärinä Suomessa? Katso Valtteri Lindholmin haastattelu jutun alussa olevalta videolta.

MTV Vieras -ohjelmassa Linholm kertoo myös, miten ADHD-diagnoosi on muuttanut hänen elämäänsä ja mistä hän haaveilee. 

Lue myös:

    Uusimmat