Varpaisjärven katoamismysteeri: Poliisi julkaisi kuvan kadonneesta 47-vuotiaasta miehestä – oletko nähnyt häntä?

Poliisi julkaisi kuvan ja pyytää havaintoja pääkaupunkiseudulta 31. lokakuuta kadonneesta 47-vuotiaasta miehestä. 

Poliisi julkaisi kuluvan viikon keskiviikkona tiedotteen, jossa pääkaupunkiseudulta 31. lokakuuta kadonneeksi ilmoitetusta 47-vuotiaas miehestä pyydettiin havaintoja.

Kadonneen auto löytyi 2. marraskuuta Pohjois-Savosta Lapinlahdella sijaitsevan Karjalaisen järven parkkipaikalta. Miehen epäillään lähteneen autolta jalkaisin läheiseen maastoon.

Poliisi ei aikaisemmin julkaissut miehen nimeä eikä kuvaa mutta julkaisi sen sijaan kuvan harmaasta takista, jonka kaltainen takki miehellä on todennäköisesti ollut yllään katoamisen aikohin.

Poliisin aiemmassa tiedotteessa pyydettyjä vihjeitä on tullut niukasti. Poliisi julkaisee siksi kadonneesta henkilöstä kuvan ja toivoo vähäisiäkin vihjeitä mahdollisista havainnoista.

Kadonnut mies on 180 cm pitkä ja painaa noin 75 kg. Hänellä on siniset silmät, ja hän puhuu englantia ja murtaen suomea. Katoamisesta on kulunut jo viikko, joten kadonneella voi olla harmahtava parta.

Juttua päivitetty 30.11. 13.00: Kadonnut on löytynyt ja kadonneen kuva, sekä poliisin vihjeosoite ko.tapaukseen liittyen on poistettu.

Joka vuosi suomalaisia katoaa pysyvästi – mitä heille oikein tapahtuu? 11:55
Viiden Jälkeen: Joka vuosi suomalaisia katoaa pysyvästi – mitä heille oikein tapahtuu?

Lue myös:

    Uusimmat