Mainos

Varoitus erittäin huonosta ajokelistä ja erittäin liukkaista jalkakäytävistä – poliisi: Useita onnettomuuksia, pari vakavampia

Ajokeli on tänään paikoin erittäin huono Etelä-Suomessa. Ilmatieteen laitos varoittaa erittäin huonosta ajokelistä Uudellamaalla, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. Jalkakäytävät ovat varsinkin etelärannikolla erittäin liukkaita.

Itä-Uudenmaan poliisi twiittasi iltapäivällä, että heidän alueellaan liikenneonnettomuuksia on sattunut jo 16, joista kaksi vakavampia.

Lunta sataa tänään maan etelä- ja keskiosissa monin paikoin 1–5 senttiä. Uudellamaalla, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa lumisade sakenee illan aikana ja lunta voi kertyä 5–10 senttiä. Tuuli puolestaan pöllyttää lunta, mikä heikentää ajokeliä. Myös risteykset ja rampit kiillottuvat pakkasessa hyvin liukkaiksi.

Suomen etelä- ja keskiosaan saapui tiistaina matalapaine, ja samanaikaisesti idästä virtaa maahan erittäin kylmää ilmaa. Maan etelä- ja keskiosassa pakkanen on 7 ja 15 asteen välillä ja pohjoisessa 15 ja 25 asteen välillä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.