Varo juonipaljastuksia! Emmerdalen dramaattiset tapahtumat järkyttävät faneja: ”Se saa minut voimaan pahoin”

Emmerdalessa käsitellään vakavaa aihetta.

Emmerdale-sarjan brittifanit ovat järkyttyneet sarjan tuoreimmista juonenkäänteistä. Sarjassa nähtiin, kuinka Louisa Cleinin näyttelemä Maya manipuloi julmasti 15-vuotiasta Jacobia.

Sarjassa on nähty Jacobin ja Mayan välinen suudelma, jonka jälkeen Jacob on ollut kateellinen isäpuolensa Davidin ja Mayan välille syttyneestä romanssista. Jacobin ärtyisästä käytöksestä huolestunut David puhui asiasta Mayalle, joka on sen jälkeen viettänyt enemmän aikaa Jacobin kanssa ja pyrkinyt viettelemään poikaa. Maya on onnistunut salaamaan todelliset aikeensa Davidilta, eikä Jacobkaan vaikuta ymmärtävän, mistä on kyse.

Mayan käytös on saanut fanit huolestumaan. Twitterissä käydyssä keskustelussa osa on kertonut jopa voivansa pahoin juonikuvioiden vuoksi. Fanien mukaan Mayan käytöksessä on kyse groomingista, eli manipuloinnista, jossa lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä valmistellaan luomalla luottamussuhde.

– Oli hyytävää, kun Maya kertoi Jacobille, ettei ole koskaan pitänyt tätä lapsena. En usko, että hän tekee tällaista ensimmäistä kertaa, yksi fani kirjoittaa.

– Mayan ja Jacobin juonikuvio saa minut voimaan pahoin. Se on silti tärkeä juonikuvio, sillä naisten tekemää groomingia pidetään yhä vitsinä, toteaa toinen.

Mayaa näyttelevä Louisa Clein on puolustanut juonikuviota muistuttamalla sen tärkeydestä.

– Tarina on tärkeää kertoa huolimatta siitä, miten epämiellyttävää sen katsominen saattaa olla. Jos se voi auttaa edes yhtä ihmistä, työmme on tehty.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat