Mainos

Vappumuistio: Tarkista tästä kauppojen ja liikenteen aikataulut

Tänään vappupäivänä kaupat ovat pysyneet kiinni, ja ovet avataan seuraavan kerran huomenna. Alkot ja postit ovat suljettuina maanantaihin saakka.

Aukiolojen rajoitukset eivät koske kioskeja, huoltoasemia tai haja-asutusalueiden kauppoja. Muiden yritysten yhteydessä toimivien postien myyntipisteet saattavat olla avoinna omien aukioloaikojensa mukaan.

Junaliikenteessä poikkeusaikatauluja

Kaukoliikenteen junat kulkevat vappupäivänä sunnuntain aikataulujen mukaan, mutta liikenteessä on runsaasti poikkeuksia. Aamulla kulki parikymmentä lisäjunaa, mutta iltapäivän ja illan liikenteestä on peruttu kolmisenkymmentä junaa.

Lisätietoja vapun junaliikenteestä saa asemilta, VR:n nettisivuilta osoitteesta www.vr.fi kohdasta Pääkaupunkiseudun lähiliikenne ja kaukoliikenteen aikatauluista kohdasta Juhlapyhäliikenne tai VR:n maksullisesta asiakaspalvelusta numerosta 0600 41 903 (lähiliikenne) ja 0600 41 900 (kaukoliikenne).

Kaukoliikenteen bussit ajavat vappupäivänä pyhäliikenteen S-vuorot, mutta ei SS-vuoroja. Bussiaikataulut voi tarkistaa Matkahuolto.fi-sivuilta tai Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000.

Lähiliikenteessä lisää yövuoroja

Helsingin seudun lähiliikenne kulkee puolenyön ja aamukuuden välillä poikkeusaikataulujen mukaan, mutta aamukuuden jälkeen liikenne jatkuu lauantain junavuoroilla. Yöliikenteen aikataulut voit tarkistaa VR:n nettisivuilta.

Vapunpäivänä metro, lähijunat, bussit ja Suomenlinnan lautta kulkevat lauantaiaikataulujen mukaan.

Raitiovaunut ja bussien U-linjat ajavat lauantaina muuten sunnuntain aikataulujen mukaan, mutta Helsingin keskustasta liikennöidään lisävuoroja Eiraan ja Kaivopuistoon.

Tarkempia tietoja pääkaupunkiseudun liikenteestä saa HSL.fi:stä tai liikenneinfosta numerosta 0100 111.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.